beautyTrends

Het resultaat van de barbier, maar dan thuis

Wie wil het niet, hetzelfde resultaat als de barbier realiseren in je eigen huis. Het zou lastig kunnen zijn om deze resultaten thuis ook te bereiken. Gelukkig geven wij jou in deze blog een aantal tips en secrets hoe jij deze resultaten toch zelf kunt bereiken. Lees snel verder!

Een plek om alles professionele merken te bestellen

Het belangrijkste wat je nodig hebt om een professioneel resultaat te krijgen, net zoals bij de barbier, zijn de producten. De professionele merken hebben vaak wat extra’s ten opzichte van de gewone winkels. Gelukkig vind je bij Barbierzaak alles wat je nodig hebt! Hier vinden zowel barbiers als consumenten hun favoriete, professionele merken. 

Je haar is natuurlijk de kroon op je hoofd en je wilt dat dit er goed en verzorgd uitziet. Door regelmatig je haar bij een barbier te laten knippen kun je dit resultaat bereiken. Gelukkig is het ook mogelijk om dit resultaat in huis te behalen! Wij vertellen je wat je nodig hebt voor dit resultaat. 

Wat je allemaal nodig hebt voor een mooi resultaat

Goed haar begint met professionele merken en kwalitatieve tools. Wanneer jij je haar goed verzorgd wilt hebben is het belangrijk dat je gebruik maakt van tools die scherp zijn, geschikt om haar mee te knippen en te stylen. Een kwalitatieve trimmer is zeker een item die niet mag ontbreken. Hiermee kun jij je haar kort krijgen of juist een aantal scherpe randen maken. 

Naast de tools heb je ook producten nodig die je haar laten shinen. Zorg dat je haar een beetje nat is voordat je begint met knippen, zodat je precies kunt zien hoe de haren vallen. Je zou het eventueel kunnen wassen met een goede shampoo en conditioner. Verder heb je een steady hand nodig en wat inzicht.  

Tips voor een mooi resultaat

Wil jij nog een aantal tips voor het mooiste resultaat? Dan zetten wij deze voor je op een rij!

  1. Maak het haar vochtig;
  2. Zorg dat je je haar goed uitkamt en er geen knopen meer in zitten;
  3. Heb het juiste materiaal;
  4. Gebruik echte barbiersproducten;
  5. Kijk naar wat je wilt bereiken;
  6. Houd het haar tussen je wijs- en middelvinger en knip daar langs;
  7. Wil je een korte coupe? Gebruik dan een trimmer en tondeuse;
  8. Kam het haar aan het einde goed door, mis je nog stukken? Dan zie je het hier!
  9. Geniet van je nieuwe coupe.

Het kan zijn dat wanneer je dit voor het eerst doet je moet wennen. Blijf oefenen en uiteindelijk krijg je het voor elkaar! Veel succes. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button