HuisTrends

De meest populaire vintage vloerkleden

Story Highlights
  • De beste vintage vloerkleden vind je bij Volero
  • Wonder Groen neemt koppositie in
  • Kleden van 5 millimeter dikte en van uitstekende kwaliteit

Vintage vloerkleden zijn het helemaal tegenwoordig. Je ziet ze steeds vaker en elke keer opnieuw lijken de bijzondere vloerkleden weer mooier te worden. Dat maakt het kiezen er niet gemakkelijker op. We helpen je een handje en stellen de top 10 vintage vloerkleden aan je voor. Lees snel verder en kies het vintage vloerkleed dat bij jou past!

Wonder Groen neemt de koppositie in

Over die top 10 gesproken; uit De Wonder Collectie  neemt  Wonder Groen  de koppositie in. Het is de combinatie van de kleuren groen en crème vooral die het zo’n bijzonder kleed maken. Het kleed is van zacht, synthetische wol en is geschikt om elk interieur een stevige boost te geven. De poolhoogte van de kleden? Die is 5 millimeter en de kleden zijn uiteraard ook van uitstekende kwaliteit. Bovendien blijven de kleden lang in perfecte staat. De Wonder collectie is van het merk Fraai. Deze kleden hebben onder meer een design van Patchwork, Botanical en Oosters. Fraai bied je het allemaal en de koppositie voor dit prachtige vloerkleed is dan ook volkomen terecht.

Met een nostalgisch patroon of tijdloze prints

Kijken we naar de rest van de top 10, dan zien we dat het podium verder bestaat uit Azara Lichtblauw en Lago Grijs. Vervolgens bekleden Inspire Blauw Rood, Lago Rood Blauw, Azara Blauw Rood, Dream Okergeel, Famous Grijs, Estate Medaillon Rustiek, Dreams Groen Grijs. Hoewel dus hekkensluiter in de top 10, is de Dreams Groen Grijs absoluut de moeite waard. Ook de collectie Dreams is van het merk Fraai. Dit vloerkleed zorgt altijd voor extra sfeer en meer warmte in je woning. Dit kleed doet overigens sterk denken aan de tijden van kastelen en ridders uit vervlogen tijden. Ook het vloerkleed vintage grijs scoort overigens hoge ogen.

De vloerkleden worden voor een zacht prijsje aangeboden

Hoewel de vloerkleden buitengewoon fraai zijn, is de vloerkleed vintage prijs buitengewoon aantrekkelijk en zelfs verrassend voordelig. Zo betaal je voor de meeste vloerkleden uit de top 10 slechts 29,95 euro, hoewel de grote uitvoeringen uiteraard iets duurder in aanschaf zijn. Dat de vloerkleden zo aantrekkelijk geprijsd zijn heeft te maken met de vintage vloerkleed aanbieding die Volero je biedt. Op de vloerkleden wordt namelijk 25 procent korting gegeven. En dat is écht de moeite waard.

Grootste vloerkleden webshop

Met Volero is de meteen ook de grootste vloerkleden webshop van ons land genoemd. Het aanbod is indrukwekkend en dus vind iedereen er precies dat vloerkleed waar al zo lang naar gezocht wordt. Bovendien spat de passie en de liefde van de medewerkers van Volero af, die bovendien door hun ervaring en expertise in staat zijn je altijd het beste advies te geven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button