Fashion

De voordelen van een eigen kinderkledingmerk

Wat maakt een kledingwinkel bijzonder? Een private label natuurlijk. Een private label is een product of dienst – in dit geval kleding – dat of die je onder een eigen merknaam op de markt brengt. Natuurlijk mogen de basics zoals witte T-shirts, korte broeken en jeans niet ontbreken, maar je private label is waar je klanten keer op keer voor terugkomen. Ze kunnen de kleding van je merk namelijk nergens anders kopen, dan in jouw kledingwinkel. Heb jij een kinderkledingspeciaalzaak en wil je een private label starten? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je meer over het ontwerpen van je eigen kleding bij M.G. van Meel B.V.

Wat zijn de voordelen van een private label?

  • Je verkoopt iets wat geen enkele andere winkel of zaak verkoopt;
  • Je verkoopt iets waar je 100% achter staat;
  • Je kunt je creativiteit erop loslaten;
  • Je verkoopt kleding van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe werkt kinderkleding ontwerpen bij M.G. van Meel B.V?

Collectie- en productontwikkeling

Voordat je een private label kunt laten maken, moet je eerst je kleding ontwerpen. De experts van M.G. van Meel helpen je bij het vormgeven van je idee en het maken van een goed ontwerp. Zodra alles op papier staat, selecteert M.G. van Meel B.V. fabrikanten uit zijn netwerk.

Productie

M.G. van Meel B.V. begeleidt de productie van je kinderkledinglijn volledig. Van alle onderdelen van je kleding worden samples gemaakt, die je zelf grondig kunt inspecteren. Daarna ontvang je samples van alle maten van de ontworpen kleding. Ben je het eens met hoe alles eruitziet? Dan is het tijd voor de laatste inspectie.

Grondige kwaliteitscheck

Tijdens de laatste inspectie controleren de experts van M.G. van Meel B.V. of de kwaliteit van je private label goed is. Vervolgens ontvang je nogmaals de samples van al je producten, die je op dat moment zelf controleert. Is alles in orde? Dan is het tijd om het label te verschepen.

Import en distributie

Zelfs een ervaren ondernemer in de fashion-industrie, weet niet altijd hoe verschepen en importeren werkt. Daarom neemt M.G. van Meel B.V. je dit onderdeel van de productie volledig uit handen. Ook regelen de experts de douaneformaliteiten. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, behalve misschien over welke kleding je in je etalage gaat tonen.

Waarom kinderkleding produceren met de hulp van M.G. van Meel B.V?

De specialisten van M.G. van Meel B.V. hebben de kennis en het netwerk om je volledig te ondersteunen in het ontwerpen, produceren en importeren van je eigen kinderkledingmerk. Je hoeft je niet bezig te houden met de ingewikkelde onderdelen van het proces, maar kan wel samen met de experts de leuke onderdelen (ontwerpen en verkopen) tackelen. Wil jij voor jouw kledingwinkel of speciaalzaak je eigen kledingmerk voor kinderen ontwerpen? Neem dan contact op met M.G. van Meel B.V!

Gerelateerde artikelen

Back to top button