Huis

De voordelen van een houten shutter

Als jij je momenteel in de zoektocht naar de perfecte raambekleding bevindt, heb je vast al veel opties voorbij zien komen. Raambekleding is er namelijk in veel verschillende soorten, waardoor het lastig kan worden om de perfecte keuze te vinden voor jouw ramen. In deze blog zullen wij één soort uitlichten, die volgens ons de perfecte vorm van raambekleding is: de houten shutters

Wat is een shutter?

Een shutter is een binnenluik, bestaande uit horizontale lamellen. Deze lamellen zijn naar wens te verstellen, waardoor jij zelf bepaalt hoeveel lichtinval jij wil hebben. Shutters zijn een echte toevoeging aan je interieur. Ze zijn op maat beschikbaar, en kunnen qua kleur aangepast zodat ze perfect passen in jouw woonkamer.

Waarom een houten shutter?

Misschien denk jij dat door te kiezen voor een houten shutter, je qua kleur- en interieurmogelijkheden al een stuk beperkter uit komt, maar niks is minder waard. Houten shutters zijn er namelijk in veel verschillende soorten, en passen zo ook in elk interieur. Zo zijn er moderne shutters, maar ook industriële, landelijke en klassieke shutters. 

Van Eyck

Een specialist in het maken van shutters, is Van Eyck. Zij bieden shutters aan in twee verschillende houtsoorten, namelijk Paulownia en Lindehout. Dit zijn twee lichte houtsoorten, die perfect geschikt zijn voor raamdecoratie. Van Eyck zorgt ervoor dat het hout van de perfecte kwaliteit is, en zorgt er ook voor dat het van de perfecte kwaliteit blijft. 

Van Eyck biedt is echter niet alleen producten op het gebied van shutters, maar ook adviseur. Zij helpen je graag met de beslissing van welke shutter je wil. Dit doen zij door bij jou thuis te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn, en wat zij in dit proces kunnen betekenen. Van Eyck heeft een ruim assortiment in houten shutters, en zorgt er voor dat er op elk raam een shutter past. Het is dus niet de vraag of de juiste mogelijkheid er is; het is de vraag welke van deze mogelijkheden het gaat worden. Van Eyck helpt je graag met het maken van deze keuze, maar laat het natuurlijk ook graag aan jou over.

Gerelateerde artikelen

Back to top button