Fashion

Een nieuwe traditie met zilveren armbandjes

Mijn tweeling is volgende week jarig en dan worden mijn meisjes alweer drie jaar. Nu is het in onze cultuur gebruikelijk dat de kinderen rond die leeftijd hun eerste oorbelletjes krijgen. En ik wilde dat voor mijn kindjes ook gaan doen, ware het niet dat een van de twee net een fikse oorontsteking heeft gehad en veel pijn had aan haar oor. De arts raadde af om nu gaatjes te laten prikken omdat dat ook weer even pijn doet. Het is juist zo fijn voor haar dat ze nu geen last heeft. Bovendien vindt ze het ook niet prettig als je nu aan haar oor zit, dus op dit moment gaatjes laten prikken is niet zo’n goed idee. Mijn moeder en ik willen dus voor hen een ander heel speciaal cadeau kopen, want het blijft toch een bijzonder moment.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/zilveren-armbanden/

We hebben nagedacht over een ander bijzonder sieraad als cadeau en bedacht dat een zilveren armbandje ook een mooi cadeau is. Deze kunnen ze altijd dragen en dat vind ik zelf ook erg leuk staan bij meisjes. We laten de armbandjes speciaal voor deze gelegenheid maken bij een juwelier. De armbandjes moeten elegant genoeg zijn voor kinderpolsjes, maar wel goed passen en tegelijkertijd stevig genoeg zijn. De juwelier heeft ons een aantal ontwerpen laten zien. We hebben er eentje uitgekozen met redelijk stevige schakeltjes en de letters van hun naam erin verwerkt. Vorige week kon ik ze ophalen en ze zijn echt heel erg mooi geworden. De zilver armbandjes zijn prachtig verpakt en liggen nu verstopt in de kast. Ik ben heel benieuwd hoe mijn meisjes erop zullen reageren.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/

Ik ben heel blij dat we op deze manier mijn dochtertjes kunnen verrassen op hun verjaardag. Het is tenslotte een belangrijk moment in hun leven wat met de hele familie gevierd wordt. De leeftijd van drie jaar is van grote betekenis in onze cultuur en een verjaardag die veel aandacht krijgt. Ik heb zelfs een kennis, die fotografe is, gevraagd om te komen zodat zij deze bijzondere gelegenheid kan vastleggen. Misschien kunnen we op deze manier wel een nieuwe familietraditie starten. Dat de meisjes in onze familie geen oorbelletjes krijgen maar zilveren armbandjes. Wie weet, dat zou erg leuk zijn. En over een tijdje als het weer heel goed gaat met de oortjes van mijn dochtertje kan ik altijd nog gaatjes laten prikken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button