Fashion

Een stralend uiterlijk

Ja, dat heb je of dat heb je niet. Maar je kunt er wel van alles aan doen om het te realiseren! Bijvoorbeeld met behulp van sieraden.

Zowel in het dagelijks leven als tijdens een bijzondere gelegenheid wil jij altijd het beste van jezelf geven. En laten zien, vooral. Daar zorgt jouw onberispelijke gevoel voor stijl wel voor! Maar op het gebied van uitstraling heb je natuurlijk meerdere niveaus. En die draaien allemaal om één ding: toewijding. Is het je aan alles gelegen om een verpletterende indruk te maken? Want dan zijn een strakke outfit en een feilloze persoonlijke verzorging niet genoeg. Want die extra overtuigingskracht komt uit de sieraden die je draagt!

Gelukkig ben je geen complete egoïst en is een vlekkeloos voorkomen iets dat je ook een ander wel gunt. Want sieraden zijn bij uitstek geschikt om een bijzonder iemand cadeau te doen!

Ringen

Geef toe, geef toe: bij ringen denk je als eerste aan trouwen! Ja, of aan rotondes wanneer je je vaak achter het stuur van een auto bevindt. Ofwel sieraden die je onzichtbaar maken en de focus zijn in de boeken van JRR Tolki-

Ahum!

Een ring dus. De ultieme manier om te laten zien dat je om je geliefde geeft en het teken dat je voor altijd bij hem of haar wit blijven. Maar ook een persoonlijk sieraad dat aan jouw persoonlijke smaak verbonden is. Sommige ringen draag je iedere dag, anderen enkel bij chique gelegenheden. Hoe het ook zij, een ring betekent iets. Maak daarom zorgvuldig je keuze voor het edelmetaal waar de jouwe van gemaakt moet zijn.

Kettingen

Minstens zo persoonlijk en symbolisch als een ring is een ketting. Hoewel het meestal gaat om de hanger, waar op welke manier dan ook iets persoonlijks in verwerkt is. Dat kan een foto zijn van een dierbare of fijne herinnering. Zelfs – schrik niet! – het bloed van je geliefde of de as van een overledene. Dat is de uitgelezen manier om iemand die je lief hebt bij je te dragen. Maar de naam van je partner of een vingerafdruk is natuurlijk ook mogelijk.

Oorbellen

Het is al een heel stuk lastiger om de juiste oorbellen voor iemand anders uit te zoeken. Maar voor jezelf kopen is natuurlijk geen enkel probleem! Alhoewel, er is zoveel keuze. Van donkere metalen knopjes met edelsteentjes tot gouden oorstekers die welke vorm dan ook kunnen hebben. Hoe het ook zij, om iemand dergelijke sieraden cadeau te doen, moet je diegene wel goed kennen. Welke edelmetalen, edelstenen, kleuren en vormen vallen bij de beoogde ontvang(st)er in de smaak?
Veel succes met uitzoeken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button