Overig

Een zeevracht regelen via Kuipers Logistics 

Wil je voor jouw bedrijf goederen vervoeren per schip, dan kan een betrouwbare en flexibele zeevracht geregeld worden via Kuipers Logistics. Met jarenlange ervaring en de juiste certificaten is Kuipers Logistics een gespecialiseerde expediteur op gebied van wereldwijde zeecontainer transport. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk aan lokale agenten, waardoor een zeevracht met zekerheid op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Alles wordt in werking gesteld om het transport veilig en volstrekt volgens regelgeving te vervoeren, waarna de goederen van jouw bedrijf verder op transport kunnen worden gesteld. Standaard pallets van 10ft tot 45ft worden ingezet om containertransport via een gestandaardiseerd systeem snel en efficiënt te laten verlopen.

Zeevracht expediteur voor goederentransport

Kuipers Logistics is de zeevracht expediteur voor het transporteren van goederen voor jouw bedrijf. Het is de aangewezen specialist als het aankomt op internationaal containertransport. Transportdiensten met containers worden wereldwijd aangeboden, waarbij goederen naar diverse bestemmingen kunnen worden vervoerd. Dit kan per spoor, via binnenvaart over de weg, maar ook door middel van sea shipping. Voor internationaal zeecontainer transport ben je bij Kuipers Logistics aan het juiste adres en kun je vertrouwen op jarenlange ervaring op gebied van zeevracht. Doordat een standaardisatie is toegepast, kan zeecontainer transport snel en kosten efficiënt worden toegepast op wereldwijd niveau.

Eenvoudig transport van goederen

Alle goederen worden zorgvuldig ingeladen in zeecontainers met juiste afmetingen, die variëren tussen 10ft tot 45ft. In grote containerschepen worden deze containers op transport gezet en op locatie van bestemming gelost. Vervolgens kunnen de containers opnieuw op vrachtwagens worden geladen, voor vervolg van transport. Echter kunnen de goederen ook enkel in de haven worden gelost, waarna aan de zeevracht is voldaan. Kuipers Logistics vervoert containers met goederen naar de boot tot aan de douane inklaring en gasmeting. Hiervoor wordt een moderne deelbare 5-assigecontainerchassis gebruikt, waarin twee 20ft containers tegelijk vervoerd kunnen worden. Dit biedt voldoende ruimte voor grotere vrachten aan goederen. Hierbij is het bovendien mogelijk om voertuigdelen onderling te scheiden, waarbij afzonderlijke delen voor een laad- of losdeck kunnen worden gezet.

Wereldwijd transport over zee

Kuipers Logistics biedt betrouwbare en flexibele internationale oplossingen op logistiek gebied. Je kunt hierbij kiezen uit wegtransport, luchtvracht of intermodaal transport. Een ander logistiek specialisme wordt geboden in de vorm van zeevracht, waarbij alle formaliteiten, van a tot z, voor jouw bedrijf worden geregeld. In alle belangrijke zeehavens heeft Kuipers Logistiek betrouwbare agenten actief, waardoor transport via zeevracht mogelijk wordt naar onder meer landen als China, India, Japan, Canada en de USA. Verschillende soorten zeevracht kunnen worden geregeld, waaronder Full container load (FCL), Less than Container-Load (LCL), Short sea transport, Reefer containers, of special cargo. Voor een juist logistiek transport bespreek je het vervoer van jouw goederen met de logistieke afdeling van Kuipers Logistics. Een zeevracht naar het land van bestemming wordt dan zorgvuldig voor je ingepland, waarna alle goederen per schip en op tijd worden afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button