Fashion

Feestoutfit: It’s beginning to look a lot like Christmas

December is begonnen en dat betekent: All we want for Christmas is you… en prachtige kerstoutfits. Zie je het al voor je? Je hebt de perfecte outfit aan, je hoort kerstmuziek op de achtergrond en je hebt een feestelijk gedekte tafel met een mooi versierde kerstboom als uitzicht. Als je dat leest kan het toch bijna niet anders dat je zin hebt in de feestdagen, en zin hebt om je perfecte outfit samen te stellen. Weet je al in welke look je gaat shinen? Zo niet dan ben je aan het juiste adres. Laat je dan inspireren door deze tips, zodat de feestdagen een glitterend succes zullen worden!

Santa made me do it

Word je ook zo vrolijk van een foute (of gewoon een schattige) kersttrui? Ze zijn niet alleen supertof, maar ze zitten ook nog eens ontzettend comfy. Ga opzoek naar de perfecte kersttrui and “rock it!”

Let it shine

Fluweel, satijn en glitters zijn weer helemaal in! De kleuren die het goed doen tijdens de feestdagen zijn: goud, zilver, zwart, rood en groen. Welke kleur kies jij dit jaar? Houd er wel rekening mee dat als je een rode jurk aan hebt, je in het oog springt van anderen. Deze kleur is namelijk wel een echt eyecatchers. Ga je liever voor wat veiliger? Kies dan bijvoorbeeld voor een groene jurk. Zo ben je nog steeds feestelijk, maar ook elegant. Onthoud: “dress to impress, gorgeous!”

Life isn’t perfect but your accessoires can be

“Less is more” geldt tijdens de feestdagen even niet, want dan is het “more is more”. Maak je outfit af met bijvoorbeeld een leuke riem, een mooie ketting of een paar kerstoorbellen. And “repeat after me: I deserve new jewellery.”

Little black dress

De little black dress is geschikt voor iedere gelegenheid, dankjewel Coco Chanel! Als je nog geen little black dress in de kast hebt hangen, wordt het hoognodig tijd! Zo heb je een prachtige kerstoutfit, maar kan je jurk ook na de kerst nog dragen. Want “one is never over- or underdressed with a little black dress.”

Vintage inspired kleding

Ben je al in de kerst spirit? Het is “the season to sparkle” en daar heb je dan ook sparkelende kleding voor nodig. TopVintage heeft een uitgebreid assortiment van vintage inspired kleding, met natuurlijk ook veel feestlooks zodat “you can glitter all year.” 

Ho ho ho, het is tijd voor prosecco. Have yourself a merry little Christmas, gorgeous!

Gerelateerde artikelen

Back to top button