Tuin

Geniet van jouw tuin in de zomer van 2021!

Story Highlights
  • Kies voor organische, holle vormen in je tuin
  • Vergeet de aarde- en huidtinten zeker niet
  • Genieten op een tuin- of loungeset

We hopen allemaal op een heerlijk voorjaar en een geweldig zomer. We hopen allemaal zo optimaal te kunnen genieten van en in de tuin. We vertellen je hier hoe jij je tuin trendy maakt voor de zomer. De drie belangrijkste zaken die gelden voor de tuin in 2021 zijn Human Touch, Balanced Biotope en Recentered Stage.

Jaar van de organische, holle vormen

Het wordt tijd om jezelf voor te bereiden op de zomer in 2021. Zo je een loungeset kopen met organische, holle vormen. Dit wordt namelijk een veelvoorkomende trend in 2021. Niet alles hoeft perfect te zijn, met uitzondering uiteraard van je loungeset. Structuren met ribbels, plooien en rimpels zijn het helemaal in 2021. Het wordt het haar van bloeiende planten in potten en mooie bladvormen en warme kleuren. Over die kleuren gesproken, vergeet zeker niet iets van aarde- en huidtinten in je tuin te implementeren en vergeet ook roze, bruin, oranje en de roodtinten niet. Je gebruikt de kleuren naast elkaar of combineert ze. Imperfectie is juist de charme van de tuin in 2021 en daar hoort ook een niet matchend kleurenpalet bij.

Bijdrage aan het klimaat

De moderne tuin moet een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Duurzaamheid geldt ook voor in de tuin en we handelen in 2021 met respect voor de natuur. Je gebruikt vooral natuurvriendelijke materialen en kiest voor een grote biodiversiteit. Poorten en bogen mogen evenmin ontbreken in je tuin, net als afgebakende borders. Probeer ook kleine contrasten in je tuin te realiseren. Een tuinset kopen? Ja, natuurlijk. Want in de moderne tuin wil je natuurlijk optimaal genieten en dat kan door de aanschaf van bijvoorbeeld een lounge-diningset, verschillende diningsets, een bistro balkonset of gewoon een mooie, grote picknicktafel. Op een loungeset kom je straks in je eigen tuin helemaal tot rust en ook nu heb je weer ontzettend veel te kiezen. Want net als de tuin zelf, verandert ook het aanbod aan tuin- en loungesets elk jaar weer. Het is bijvoorbeeld ultiem relaxen op een hoek loungeset, een stoel en bank loungeset, stoel loungeset of een ronde loungeset. Nu maar hopen dat de weersgoden ons in 2021 goed gezind zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button