Overig

Gezonde lunch op het werk bestellen

Story Highlights
  • Laat je lunch gewoon bezorgen op je werk
  • In steeds meer steden mogelijk
  • Samenwerking met lokale cateraars

Je ziet ze vaak lopen tussen de middag, groepjes mensen die samen naar een lunchgelegenheid lopen om er van een lunch te genieten. Vaak zijn het collega’s, dier zo de beentjes even strekken. Voor de lunch zelf blijft vaak maar weinig tijd over. En dus laat je voortaan de lunch gewoon op het werk bezorgen. Je hoeft er niet meer uit en bestelt een net zo gezonde lunch als dat je buiten kantoor neemt.

Voor een speciale gelegenheid

Door gebruik te maken van lunch.nl laat je voortaan de gezonde lunch op je werk bezorgen. Dit kun je ‘gewoon’ doen om samen met je collega’s een hapje te eten, dit kun je ook voor speciale gelegenheden doen. Bijvoorbeeld als er een cursus gehouden wordt op je werk of er een vergadering gepland is. Lunch.nl verzorgt de lunches niet zelf, maar zoekt het in een samenwerking met lokale cateraars. Je krijgt dus te maken met de bekende, lokale producten die altijd dagvers zijn. En de keuze is, zo weten wij van inspirationblog.nl uit ervaring, zeer ruim. Een lunch bestellen betekent dat je simpelweg meer tijd hebt voor je lunch. En dan smaakt een lunch vaak ook beter.

Geef je dieetwensen aan

Je hoeft voortaan dus niet meer samen met collega’s de deur uit, je kruipt achter de computer of gebruikt je smartphone en bestelt gewoon een gezonde lunch met belegde broodjes naar keuze. Daarbij moet je eerst keuzes maken en kies je uit broodjes, salades, fruitboxen of traktaties. Je vult vervolgens je postcode in om te zien wat het aanbod in jouw stad precies is en krijgt de keuze die je kunt maken uit broodjes, salades en drankjes, terwijl je nu ook je dieetwensen aan kunt geven. Je kunt vervolgens nog kiezen voor een extra topping mocht je dat willen en het bestelproces zit er bijna op.

Vergeet de datum niet

Het is nog wel zaak de datum aan te geven en het tijdstip waarop de maaltijd bezorgd moet worden en daarna reken je af nadat je uiteraard ook de adresgegevens ingevoerd hebt. Vervolgens kun je er zeker van zijn dat de door jou bestelde lunch – en die voor je collega’s uiteraard- op de juiste datum en op het juiste tijdstip bezorgd wordt. Altijd vers en met lokale producten. Het aantal steden waarin lunch.nl actief is, breidt zich ondertussen gestaag uit. Grote kans dat ook in jouw stad een gezonde maaltijd gewoon bij je op het werk bezorgd kan worden. Een ding is zeker, lunch bezorgen Dordrecht is al mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button