Huis

Huis verkopen? De huizenmarkt is hot!

Story Highlights
  • Juiste prijs
  • Zeer proactieve werkwijze
  • Aanpassen van de werkwijze
  • Juiste makelaar

Het lijkt er op dat het nu de tijd is om je huis te verkopen. Heb je plannen in die richting? Schakel dan de juiste verkoopmakelaar in. Dan is namelijk de kans op verkoop van je woning simpelweg het grootst. Waarin kan een makelaar zich eigenlijk onderscheiden? Hoe zorgt de makelaar ervoor dat jouw huis snel voor een goede prijs verkocht wordt? 

Prijs die recht doet aan de woning 

Een goede makelaar zal zich in eerste instantie willen verdiepen in jouw specifieke situatie. Vervolgens is het belangrijk de woning op een zo goed mogelijke wijze te presenteren. Daarvoor worden zowel de on- als de offline kanalen ingezet. Het is tegenwoordig als je huizen wilt verkopen bovendien belangrijk een proactieve houding aan te nemen. Het gemakkelijk om een huis onder de prijs te verkopen. Een goede makelaar echter, hanteert een prijs die recht doet aan de woning. 

Zeer proactieve werkwijze 

Opvallend is de persoonlijke aandacht van de makelaar, die zeer geïnteresseerd is in de persoonlijke situatie, de reden van de verhuizing en die ruimte laat voor emoties. Want soms liggen persoonlijke omstandigheden ten grondslag aan de verhuizing, Ook de proactieve wijze waarop het potentiële kopers koppelt aan jouw huis is interessant. Dat doen ze door tijdens het nabellen van bezichtigingen de oren goed open te houden en te vragen naar de specifieke woonwensen van mensen die een huis zoeken. Wellicht dat ze jouw huis wel interessant vinden. Uiteraard word jij na een bezichtiging ook steeds direct op de hoogte gebracht. 

Aanpassen van de werkwijze 

Opvallend, de makelaar durft de eigen werkwijze kritisch te bekijken. Is je huis na drie maanden niet verkocht? Dan volgt een evaluatie en wordt de werkwijze tegen het licht gehouden. Die werkwijze kan vervolgens aangepast worden om zo meer kans van slagen te hebben. Ook het regelmatig maken van nieuwe en professionele foto’s is een manier die voor een snellere verkoop kan zorgen. Ook krijg je als verkopende partij stylingtips voor je huis. Uiteraard is de presentatie van jouw woning erg belangrijk. Daarbij richt de makelaar zich op de online kanalen die beschikbaar zijn maar worden ook de offline kanalen beslist niet vergeten. 

Dé actieve verkoopmakelaar die je écht verder helpt 

Ben jij woonachtig in de regio Eindhoven of Helmond? Dan is Makelaarskantoor Van Uffelen dé actieve verkoopmakelaar die jou hier bijzonder graag bij helpt en je bovendien voorziet van alleen het beste adviezen. De Eindhovense makelaar zorgt voor de beste positie op Funda en een perfecte verkoopstrategie. Wil jij je woning verkopen in de regio Helmond? Dan ben je bij Van Uffelen ook aan het juiste adres. Het bedrijf is namelijk ook actief als makelaar in Helmond.

Gerelateerde artikelen

Back to top button