Overig

Haal het optimale uit jouw evenement!

Story Highlights
  • Weg met plastic en kies voor kunststof
  • Led artikelen zijn erg in trek
  • Zo geef jij je evenement gemakkelijk een thema

Als je van plan bent een evenement te organiseren, dan wil je uiteraard ook meteen iets goed neerzetten. Iets dat blijft beklijven en waar mensen over een aantal jaren nog met plezier aan terugdenken. Wil je echt het optimale uit jouw evenement halen, dan zorg je dat je steeds beschikt over een perfecte aankleding en vergeet je de gadgets niet. Om het je gemakkelijk te maken, alles wat je zoekt voor een perfect feest vind je onder een dak bij De Horeca Bazaar. Hoef je verder nergens anders meer naar toe.

De basis moet staan, met de details maak je het verschil

Natuurlijk is de basis, het geraamte van een evenement het meest belangrijk. Dat moet staan. Vervolgens maak je met de details het verschil. Die details zijn bijvoorbeeld het gebruik van kunststof glazen. Ondertussen zijn veel ondernemers er achter dat de plastic glazen in elk geval teveel afval veroorzaken en om die reden ook steeds duurder worden Daarom schakelen veel festivalorganisaties over naar kunststof glazen. Deze glazen zijn zo goed als onbreekbaar, simpelweg niet kapot te krijgen. Bovendien zijn ze in tegenstelling tot plastic glazen prima her te gebruiken. Je wast ze af, doet ze in de vaatwasser desnoods, en je gebruikt de kunststof glazen gewoon weer opnieuw.

Kies voor bier- en wijnglazen van kunststof

Er zijn niet alleen kunststof bierglazen beschikbaar. Die zijn er overigens wel, en in alle denkbare uitvoeringen en met verschillende inhoudsmaten. Ook wijnglazen en andere glazen- al dan niet met voet- zijn in kunststof beschikbaar. Als je dan toch bezig bent met de finishing touch, neem dan ook het andere aanbod van de specialist in kunststof glazen eens onder de loep. Je hoeft het wiel niet zelf steeds opnieuw uit te vinden.

Van led ijsblokjes tot de populaire foam sticks

Wat dacht je van feestartikelen, van partygadgets en van opblaasartikelen en talloze ballonaccessoires? Ze zorgen voor een vrolijke aankleding van je evenemententerrein en brengen de gasten meteen in de enige juiste sfeer. De gadgets van dit moment? Dat zijn vooral toepassingen waarbij gebruik gemaakt wordt van led verlichting. Foam sticks zijn helemaal hip, zoals dat ook geldt voor led ballonnen, led kaarsen, fakkels, glow sticks, led ijsblokjes en de bekende en nog steeds populaire sterretjes.

Geef je evenement een thema

Vergeet zeker ook de promotionele artikelen niet te bestellen en wat dacht je van zoiets als glow in the dark verf? Met dergelijk gadgets maak je elk feest extra aantrekkelijk en geef je bovendien gemakkelijk een bepaald thema aan je evenement.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button