Huis

Het aanzicht van je woning verbeteren

Je woning is een van je meest kostbare bezittingen. Veel mensen zijn dan ook trots op hun koopwoning en zorgen ervoor dat deze netjes blijft. Althans, binnenin de woning is het vaak netjes. Aan de buitenkant zijn er vaak nog wel wat dingen te verbeteren. In deze blog delen wij enkele tips met je om het aangezicht van je woning te verbeteren. 

Goed onderhouden kozijnen

Wanneer de kozijnen er netjes uitzien, zal dit veel doen voor het aangezicht van je woning. Kozijnen waar de verf van afbladdert zijn immers geen gezicht. We raden je dan ook aan om eens in de zoveel jaar de kozijnen bij te werken. Een verfbeurt doet wonderen! Je kunt de kozijnen zelf verven. Heb je hier geen zin of tijd voor? Of heb je twee linkerhanden? Het verven van buitenkozijnen is een klus die een schildersbedrijf graag voor je oppakt. 

Een gepersonaliseerd naambordje

Ben je trots op je woning? Dan laat je vast ook graag weten wie er woont! Dat is eenvoudig te bewerkstelligen met een eigen naambordje. Op het gebied van naambordjes is er veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een naambord van leisteen of laat je eigen naambord maken (ontwerpen). Wil je liever geen namen op het bord, maar wil je toch opvallen? Koop dan een prachtig huisnummerbord! 

Beplanting in de voortuin

Een grauwe voortuin doet weinig voor het aangezicht van je woning. Fleur de buitenkant van je woning eenvoudig op door enkele mooie planten te plaatsen. Ga voor planten die heel het jaar door kunnen blijven staan, zodat het er in de winter ook mooi uitziet. 

Schone ramen

Glazenwassen, het is niet echt een hobby. Toch is het belangrijk om je ramen schoon te houden. Heb je geen zin om zelf de glazen te wassen? De glazenwasser doet het graag voor je! Zorg ook voor wat mooie kamerplanten op de vensterbank

Onkruidvrije tegels

Onkruid tussen de tegels? Dat ziet er niet erg netjes uit. Onkruid verwijderen kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je bijvoorbeeld wat (natuur)azijn op het onkruid gooien. Laat dit even inwerken en je haalt het onkruid zo weg! 

Mooie bestrating

Ligt je bestrating er al 30 jaar in en kan het wel een update gebruiken? Mooie bestrating doet veel voor de buitenkant van je woning! 

Dit zijn natuurlijk slechts enkele tips. We raden je aan je woning ook aan de buitenkant netjes te houden. Zo heb je het meest plezier van je woning!

Gerelateerde artikelen

Back to top button