Travel

Hier moet je op letten vóór en tijdens je reis

Als je op reis gaat, wil je goed voorbereid zijn. De checklist voor de vakantie is de leidraad om niks te vergeten. Ondanks dat lijkt er altijd toch wel iets niet mee te gaan op reis waardoor je met de gebakken peren komt te zitten. In deze blog geven we je een aantal tips wat je moet doen vóór en tijdens je reis. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Check je verzekeringen 

Voordat de reis begint, wil je zorgen dat je goed verzekerd op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een reisverzekering of annuleringsverzekering. Er kan van alles gebeuren op reis; een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kan met pech langs de weg komen te staan, je kan in het ziekenhuis belanden of een familielid overlijdt terwijl je op reis bent. Dingen waar je het liefst niet aan wilt denken tijdens je vakantie, daarom kun je maar beter zorgen dat je het goed regelt. Check hiervoor vooral goed de dekking van je reisverzekering; 

  • Wereld of Europa dekking 
  • Bagage meeverzekerd 
  • Annuleringsverzekering 
  • Dekking medische kosten 
  • Dekking in geval van overlijden 
  • Pechhulp en vervangend vervoer in het buitenland 

Ook dit mag je niet vergeten als je op reis gaat 

Allereerst is het fijn dat je telefoon volledig is opgeladen als je op reis gaat. In geval van nood, pech onderweg of andere situaties is het prettig dat je een opgeladen telefoon hebt. De batterijen van telefoons gaan tegenwoordig niet altijd erg lang mee. We zijn blij als we er een dag mee kunnen doen. Maar als je er intensief gebruik van maakt door Netflix episodes te kijken in het vliegtuig of de navigatie te gebruiken in de auto, dan is die binnen no-time leeg. Daarom is het raadzaam om altijd een opgeladen powerbank mee te nemen. Als je samen op reis gaat, kan een splitter het extra gezellig maken. Zo kun je samen muziek luisteren of films kijken. Ook kan het handig zijn om oordoppen mee te nemen als je slecht tegen geluiden kan tijdens het slapen. En last but not least; de fotocamera! Als je op reis gaat, wil je wel de mooiste beelden kunnen vastleggen. 

Dit kan je doen om extra te sparen voor mooie reizen 

Voor een mooie vakantie of een lange reis heb je wel genoeg geld nodig. En die komen niet zomaar uit de lucht vallen! De traditionele manier van geld sparen op een spaarrekening levert momenteel weinig op. Je gaat er zelfs juist op achteruit doordat rentes laag zijn en inflatie hoog. Een goede manier om je geld te beleggen is crypto. Je belegt je geld en als de koers stijgt wordt het meer waard. Al het rendement kun je opzij zetten voor een mooie reis. Benieuwd? Kijk dan op https://anycoindirect.eu/nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button