Travel

Inspirerende bestemmingen voor een personeelsreis!

Story Highlights
  • Kies voor een personeelsreis met verdieping
  • Wat dacht je van Georgië, Schotland of Valkenburg?
  • Kies voor actief, cultuur of natuur

Een personeelsreis? Is dat niet een lang weekend samen met je collega’s aan de bar hangen en karaoke doen? Hoewel het ongetwijfeld nog steeds opgaat voor een aantal bedrijven, kan het ook anders. Dat bewijst wel Edgeplore, specialist in het verzorgen van personeelsreizen. De reizen bieden de deelnemers een ruimere blik op de wereld en dagen uit om uit de comfortzone te stappen. De gezamenlijke ervaring moet een positief effect realiseren binnen de onderneming en moet bedrijven echt beter maken.  Uiteraard staat teambuilding centraal tijdens de perfect georganiseerde reizen. In de meeste gevallen keert een hecht team terug van de personeelsreis, iets dat je ook op de werkvloer nadrukkelijk terug gaat zien.

Om een positiefeffect binnen bedrijven te realiseren

Edgeplore is een jong bedrijf, dat werd opgericht in april 2020. Tot dat moment hadden de grondleggers, Rick en Stef, al heel erg veel van de wereld gezien. De natuur en unieke cultuur leverde ze een veel bredere blik op de wereld op en de droom die ontstond werd in april 2020 realiteit toen het duo Edgeplore oprichtte. Die droom was helder; ondernemers, bedrijven en personeel hetzelfde laten ervaren om zo een positief effect binnen het bedrijf te realiseren. Edgeplore wil vooral unieke ervaringen aanbieden, ervaringen waarvan elk bedrijf echt beter wordt.

Actief, cultureel of één met de natuur

Edgeplore pakt het anders aan en maakt van elke personeelsreis een once in a lifetime reis. Binnen het brede aanbod personeelsreizen wordt gewerkt met drie thema’s: culturele eye openers, actieve uitdagingen en één met de natuur. De culturele eye opener brengt je in contact met mensen die op heel veel dingen een heel andere kijk hebben. De reizen binnen dit thema verruimen de blik die je op de wereld hebt. Kies je voor de actieve uitdagingen, dan word je op zowel mentaal als fysiek aspect getest, uiteraard in een fraaie omgeving. Het wordt dan een personeelsreis waarbij je zeker de nodige calorieën gaat verbranden. Deze actieve uitdagingen vergroten het teamgevoel. De één met de natuur personeelsreizen, laten je de schoonheid van de natuur ervaren en staan nadrukkelijk in het teken van bewustwording.

Van de woestijn van Jordanië naar de bergen van de Kaukasus

De reisbestemmingen? Die zijn talrijk. Neem Jordanië, waar je kennis maakt met de bijzondere geschiedenis van het land en geniet van de prachtige natuur. Bezoek de Dode Zee en ontwaak in een woestijn; in Jordanië kan het allemaal. Schotland is wat dichter bij huis en ook al prachtig mooi. De ruige en sprookjesachtige natuur maakt het verschil, zoals je in Georgië de bergen van de Kaukasus beklimt en van paragliden je nieuwe hobby maakt. Eet er van de heerlijke delicatessen en bezoek zeker ook hoofdstad Tbilisi. Het kan nog dichter bij huis, want een personeelsreis naar de Biesbosch is ook zeker de moeite waard. Kamperen in de natuur is altijd heel bijzonder, net als ontsnappen van een eiland en een kanotocht in de Nederlandse jungle.

Er komt een veel hechter team terug

Dat teambuilding veel dieper kan gaan dan met elkaar een liedje zingen aan de bar, bewijst Edgeplore elke personeelsreis opnieuw. Tijdens de personeelsreizen staat teambuilding centraal. Dit kan zijn tijdens een culturele eye opener in Zeeland of op de Balkan, dit kan echter ook prime een één met de natuur reis zijn naar Groenland. Ook in Valkenburg en Slovenië kan Edgeplore je ondertussen actieve personeelsreizen aanbieden. Uiteraard gaat er professionele reisleiding mee en worden locals ingezet. Een ding is zeker; een personeelsreis van Edgeplore vergeet je nooit meer. Al was het alleen al om de bredere bik op de wereld die het de medewerkers oplevert en het veel hechtere team dat de reizen doorgaans opleveren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button