Overig

Internet en tv abonnement óf internet met alleen Netflix?

Steeds minder mensen kijken lineair naar televisie. Dat wil zeggen dat zij niet meer rechtstreeks naar een programma op televisie afstemmen op het moment van uitzenden. Ze kijken terug op een moment dat het hen uitkomt of streamen alleen nog films en series vanaf hun favoriete streamingskanaal zoals Netflix, Videoland of Prime. Ben jij ook iemand die niet meer lineair naar televisie kijkt? Dan heb je in principe voldoende aan een internetabonnement en kun je een hoop geld besparen.

Goedkoper uit met enkel internet

Waarom zou je kiezen voor een internetabonnement zonder digitale televisie? In de eerste plaats omdat het natuurlijk veel goedkoper is om alleen een internetabonnement af te sluiten. Kies dan wel een snel internetabonnement waarmee je zonder moeite jouw favoriete series kunt streamen, want je wilt natuurlijk niet dat je last krijgt van haperingen. Glasvezelinternet biedt het snelste internet van dit moment. Dit blijft bovendien snel, ook als je het met meerdere mensen tegelijk gebruikt.

Televisie kijken via internet

Kies je alleen voor een internetabonnement zonder televisie, dan betekent dat niet dat jij je tv direct de deur uit hoeft te doen. Het blijft natuurlijk lekker om te kijken op het grote scherm in plaats van op een tablet op laptop. Gelukkig kun je alles wat je online wilt kijken ook makkelijk streamen naar de tv, bijvoorbeeld met behulp van een Chromecast. Zo kan je lekker relaxt kijken zonder dat je een duur televisieabonnement hoeft af te sluiten. Dat kijkt toch net even lekkerder, nietwaar?

Televisie kijken via internet

Goedkoop internet- en televisieabonnement

Wil jij gewoon televisie kunnen kijken, maar niet de volle mep betalen? Dan is een online televisieabonnement misschien iets voor jou. Voor een fractie van de abonnementsprijs kun je dan gewoon televisie blijven kijken op je tablet of laptop. Natuurlijk kan je dit ook streamen naar je tv. Heb je geen zin in dat gedoe? Dan kun je verschillende abonnementen voor internet en tv vergelijken en alsnog veel geld besparen op je huidige abonnement. Providers werken vaak met aantrekkelijke bonussen voor nieuwe klanten waardoor je nog voordeliger televisie kunt kijken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button