Huis

Is je trap toe aan een nieuwe look? Kies voor trapverlichting

Denk je er al een tijdje over na om je trap een upgrade te geven? Kies dan voor een traprenovatie bij Stairz. Bij deze specialist kun je alles zelf uitzoeken en customizen. Van het uiterlijk van de treden en de stootborden tot de stijl van de leuning. Wil je een complete traprenovatie of vernieuw je je trap alleen door deze te voorzien van overzettreden? In dit artikel ontdek je alles over traprenovaties. 

Waarom kiezen voor trapverlichting?

Op zoek naar iets extra’s om je trap nog meer in het oog te laten springen? Dan biedt trapverlichting uitkomst. Kies je voor LED-strips onder je treden, dan zitten de lampen dicht bij de treden zodat deze mooi worden uitgelicht. Als het donker is, zorgt dit voor een sjiek effect. Zo lijkt het net je eigen showtrap van een grote liveshow op tv! Ook kun je kiezen voor  lampjes aan de zijkanten van je trap, hierdoor wordt de omgeving rond de treden meer verlicht. Voor welke optie ga jij?

Wat maakt Stairz de expert op het gebied van trapverlichting?

Als je trapverlichting in of rond je trap wilt, ben je bij Stairz aan het juiste adres. Deze trapspecialist maakt altijd gebruik van energiezuinige LED-verlichting. Zo merk je deze extra lichtbron bijna niet op je energierekening.

Naast dat de lampjes er leuk uitzien, brengen ze ook een stukje veiligheid met zich mee. Het is fijn om de treden ook in het donker goed te kunnen zien, want dan maak je minder snel een misstap.

Inspiratie nodig? Bezoek de website van Stairz


Bezoek de website van Stairz en bekijk het ruime aanbod op het gebied van traprenovaties. Wat betreft de treden kun je voor verschillende uitstralingen kiezen. Zo is iedere soort houtlook beschikbaar, van een lichte kleur tot een donkere tint. Een meer industriële trap met bijvoorbeeld een betonnen uiterlijk is ook mogelijk. Ook is de trapverlichting beschikbaar in verschillende stijlen en kun je zelf bepalen wanneer de lampen aangaan. Dit kan op basis van een sensor die beweging detecteert, een tijdschakelaar of door middel van een app op je telefoon. Bekijk de website van Stairz en doe inspiratie op voor jouw trapverlichting.

Gerelateerde artikelen

Back to top button