Overig

Is jullie relatie in een sleur gekomen? Zo doorbreek je dit

Als je al een aantal jaren een relatie hebt, dan kan het gebeuren dat de sleur erin sluipt. Kun je je de laatste keer dat jullie gepassioneerd seks hebben gehad niet meer herinneren? Dan wordt het tijd voor actie. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om seksspeeltjes te gebruiken. Je kunt deze sextoys kopen in een online winkel. Dit kan anoniem en je bestelling wordt altijd in een neutrale verpakking bezorgd.

Wat als je het wat spannender wilt maken?

Er is tegenwoordig volop keuze. Zowel mannen als vrouwen kunnen veel verschillende soorten sekstoys kopen. Als je het in de slaapkamer nog wat spannender wilt maken, dan kan de vrouw een strapon dragen. Hieraan kun je een kunstpenis of dildo bevestigen waarmee je je partner anaal kunt bevredigen. Als je als vrouw een relatie met een andere vrouw hebt, dan kunnen jullie elkaar met behulp van een strapon toch penetreren. Daarnaast kan deze sextoy een rol spelen bij een spannend BDSM rollenspel. Wanneer je een strapon bestelt, let er dan op dat je een dildo koopt die hiervoor geschikt is. Meestal staat bij de beschrijving vermeld welke dat zijn. Op die manier weet je zeker dat je direct van je nieuwe sekstoy kunt genieten.

Verander van omgeving

Veranderen van omgeving kan ook heel inspirerend zijn. Boek een weekendje of een nacht in een hotel in een romantische omgeving. Na een wandeling over het strand is het heerlijk om elkaar op de hotelkamer te verwennen. Weer tijd voor elkaar maken zorgt er meestal voor dat jullie elkaar weer vinden en dat het weer net zo opwindend wordt in de slaapkamer als in het begin van jullie relatie. Het helpt ook als jullie kunnen praten over seks. Vertel je partner wat je prettig vindt en probeer op die manier nieuwe dingen uit. Na een relatie van jaren kan het heel inspirerend zijn om eens wat nieuws te proberen. Als je het nog wat spannender wilt maken dan kun je seks hebben op een plek waar jullie betrapt kunnen worden. Houd er wel rekening mee dat seks in de openbare ruimte, dus in een bos of op het strand, verboden is. Dit kan je dus op een boete komen te staan.

Leg de lat niet te hoog

Bedenk dat met het klimmen der jaren de behoefte aan seks meestal afneemt. Het is dus zeker niet gek als je een bepaalde leeftijd bent gepasseerd dat je dan minder zin hebt in seks. Als jullie behoeften op één lijn liggen dan is er natuurlijk al helemaal geen reden om hier iets aan te veranderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button