Fashion

De beige broek: Makkelijk te combineren en altijd een geliefd mode item!

De beige broek is een populair mode item dat nooit echt uit de mode gaat. Het is eenvoudig om hem te combineren met andere kledingstukken, welke kleur dan ook. De broek wordt ook wel eens als saai gezien, maar als je hem goed combineert, is dat zeker niet het geval. In dit artikel geven we je een aantal tips voor het combineren van een beige broek met andere kledingstukken en accessoires!

Welke tint beige is de broek?

Waar je de broek het beste mee kunt combineren, hangt er natuurlijk wel vanaf welke tint beige jouw broek is. Een beige broek is niet zomaar een beige broek, er zit behoorlijk wat verschil tussen de diverse tinten. Iets dat goed bij licht beige past, kan juist helemaal niet bij donker beige passen. De licht beige tinten neigen een beetje naar geel of crème. Dit kun je het beste combineren met donkere kleuren, zoals donkerblauw en zwart. Zo zorg je voor een mooi contrast in je outfit. Normaal beige is het beste te omschrijven als tan of licht bruin. Hier passen opvallende en felle kleuren het beste bij. Rood, geel, blauw, paars of groen, het kan en mag allemaal. Ten slotte hebben we nog donkerbeige, wat meer neigt naar bruin of zelfs groen. Deze tinten kun je het beste combineren met aardetinten, zoals taupe, antraciet, terracotta of bruin.

De beige broek: Makkelijk te combineren en altijd een geliefd mode item!

Een beige broek combineren met een blouse

Wil je een chique outfit die echt geschikt is voor op jouw nieuwe kantoorbaan? Dan kun je jouw beige broek combineren met een nette blouse. Kies dan voor een beige pantalon met high waist en wijde pijpen, dit is zowel stijlvol als comfortabel. Die broek kun je mooi combineren met een blouse met een vrolijke, opvallende print. Zo houd je de outfit speels en luchtig en maak je een mooi contrast. Zoals we eerder al aan hebben gegeven, kun je normaal beige prima combineren met opvallende, felle kleuren. Zo maak je een mooie middenweg tussen chique en casual.

Dubbel beige: een beige broek met beige top

Je kunt beige ook prima combineren met beige. Denk bijvoorbeeld aan een beige pantalon met een nette beige blazer. Ideaal voor de werkvloer of voor een chique evenement. Combineer dit met een casual shirt of top en het is allesbehalve saai. Een shirt met een leuke print of met vrolijke kleuren bijvoorbeeld. Let er wel op dat die kleuren passen bij de tint beige van je broek en blazer. Wil je het casual houden? Combineer de outfit dan met sneakers. Wil je meer richting een chique look? Dan combineer je de outfit met een paar mooie hakken of pumps!

Gerelateerde artikelen

Back to top button