beauty

Je haar veilig en zonder beschadiging blonderen!

Geniet van een prachtige blonde haarkleur zonder schade met een blondeer- en highlightset! Ontdek hoe je veilig je haar kunt blonderen zonder compromissen te sluiten. Volg onze eenvoudige stappen en geniet van stralende lokken.

Voorbereiding: bescherm en verzorg je haar

Een cruciale stap voordat je begint met het blonderen van je haar is om je haar goed voor te bereiden en te beschermen. De WECOLOUR Blondeer- en highlightset wordt geleverd met een speciale conditioner die je haar voedt en hydrateert. Hieronder staat een stappenplan hoe je dit moet aanbrengen.

Stap 1: Het mengen van de blondeerpoeder en ontwikkelcrème

Nu is het tijd om de blondeerpoeder en ontwikkelcrème te mengen. Gebruik de meegeleverde mengkom en voeg de juiste hoeveelheid blondeerpoeder toe aan de ontwikkelcrème. Het is belangrijk om dit zorgvuldig te doen om een gelijkmatig mengsel te krijgen. Gebruik de kwast die bij de set wordt geleverd om het mengsel grondig te roeren totdat er een gladde en homogene pasta ontstaat.

Stap 2: Het aanbrengen van de blondeerpasta op je haar

Nu je het blondeermengsel klaar hebt, is het tijd om het gelijkmatig op je haar aan te brengen. Begin bij de haaraanzet en werk naar de punten toe. Neem kleine secties haar en gebruik de kwast of een kam om de blondeerpasta goed te verdelen. Zorg ervoor dat je alle delen van je haar bedekt, maar vermijd contact met je hoofdhuid om eventuele irritatie te voorkomen.

Stap 3: Het controleren van het blonderingsproces

Terwijl de blondeerpasta in je haar zit, is het belangrijk om het blonderingsproces nauwlettend in de gaten te houden. Controleer regelmatig de kleur van je haar om te zien of het de gewenste blondtint bereikt. De inwerktijd kan variëren, afhankelijk van je natuurlijke haarkleur en de gewenste resultaten. Volg daarom de instructies op de verpakking zorgvuldig op en gebruik eventueel een spiegel om te controleren hoe je haar verkleurt.

Stap 4: Het uitspoelen en nabehandelen van je haar

Zodra de inwerktijd voorbij is en je haar de gewenste kleur heeft bereikt, spoel je je haar grondig uit met lauwwarm water. Gebruik hierbij shampoo en water om de blondeerpasta volledig te verwijderen. Na het uitspoelen breng je de meegeleverde nabehandelingscrème aan op je haar. Deze crème helpt om je haar te voeden, te herstellen en te hydrateren na het blonderingsproces.
Met een blondeer- en highlightset kun je nu op een veilige en effectieve manier je haar blonderen zonder het te beschadigen. Volg de instructies nauwkeurig op en geniet van je prachtige blonde lokken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button