Overig

Kerstcadeau inspiratie

Story Highlights
  • Denk eens buiten de gebaande paden
  • Koop een gepersonaliseerd cadeau
  • Durf iets gewaagds te geven

De lootjes zijn getrokken je kunt er op uit om originele kerstcadeaus voor je familie te kopen. Hoewel het aanbod indrukwekkend groot is, valt het nog beslist niet mee om iets leuks en vooral origineels te vinden. Wij van inspirationblog.nl helpen je daarom een handje. Tip; geef eens iets gewaagds en denk out-of-the-box.

Meest eenvoudig voor kinderen, voor volwassenen een stuk moeilijker

Het is natuurlijk sterk afhankelijk voor wie je wat gaat kopen. Doorgaans is het voor kinderen nog best eenvoudig om iets aan te schaffen, gemakkelijker in elk geval dan wanneer je voor volwassenen iets moet kopen. Lange verlanglijstjes hebben ze vaak niet en de dooddoener ‘ik heb alles al’ doet nadrukkelijk opgeld. Je hebt er maar mee te dealen. Moet je voor een volwassene iets kopen, dan kun je altijd theeglazen en wijnglazen geven. Daar zijn de mensen altijd blij mee. Of het origineel is, is iets anders. Wat je zeker moet doen is het zoeken in gepersonaliseerde cadeaus. Maak een geschenk persoonlijk en je merkt dat het cadeau meer op waarde geschat wordt.

Er wordt meer waarde gehecht aan een gepersonaliseerd cadeau

Je kunt personaliseren door iemand een mok of glas te geven met de naam er op bijvoorbeeld, zoals je ook gepersonaliseerde kledingstukken – sokken bijvoorbeeld- kunt geven. Een gepersonaliseerd cadeau is ook bijvoorbeeld het geven van een tegeltje met een spreuk. Dit kan een zelf bedachte spreuk zijn die van toepassing is op de ontvanger. Het kan ook een bekende spreuk zijn en daaraan voeg jij je naam en de datum toe. Vaak blijven dergelijke cadeaus altijd bewaard, terwijl andere en duurdere cadeaus vaak na verloop van tijd toch verdwijnen.

Geef eens iets gewaagds

Als je echt iets origineels wilt geven, verlaat dan eens de gebaande paden en denk out of the box. Dat kun je doen door eens iets gewaagds te geven. Stel je moet iets voor een vrouw kopen, dan kan een leuk lingeriesetje wellicht een optie, ook wat afhankelijk van de band die je met de ontvanger hebt. Je kunt ook een vibrator geven. De meeste mensen zullen hun wenkbrauwen fronzen, maar het merendeel van de vrouwen in Nederland heeft er een. Dat kan dus prima. Meer specifiek; koop een G-spot vibrator. Vrouwen die er al een hebben, kunnen er niet meer zonder. En anders, anders zoek je het toch maar weer in sleutelhangers, emaillen mokken, een sieraad of een cadeaubon. Origineel ben je dan niet echt. Bovendien weet je één ding zeker als je iets gewaagds geeft; de ontvanger zal het heel zijn leven niet meer vergeten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button