Top 5

Top 5 telefoon accessoires

Story Highlights
  • Screenprotectors mogen op geen enkele smartphone ontbreken
  • Neem ook een telefoonhoesje, ook handig voor je pasjes
  • Vergeet de bluetooth oordopjes niet

Met alleen een smartphone ben je er niet als je althans alles uit je telefoon wilt halen. En accessoires zijn er tegenwoordig in overvloed. Het gros van de accessoires voegt ook echt iets toe, bij andere accessoires kun je zo je vraagtekens plaatsen. Om het kaf van het koren te scheiden hebben wij een top 5 telefoon accessoires gemaakt. Doe er je voordeel mee.

Screenprotectors

Heb jij een nieuwe iPhone 12? Dan kun je simpelweg niet zonder een van de beschikbare iPhone 12 screenprotectors. En eigenlijk mogen screenprotectors op geen enkele smartphone ontbreken. Zo voorkom je onnodige barsten, krassen en andere beschadigingen aan je smartphone. Door meteen tempered glass screenprotection op je telefoon aan te brengen voorkom je hoge reparatiekosten. Met deze accessoire is je telefoon uitstekend beschermd tegen vuil, krassen en tegen val- en stootschade.

Telefoonhoesjes

Een andere zeer populaire accessoire is het telefoonhoesje. Zeker de afgelopen jaren gelden de zogenaamde wallet hoesjes als de meest populaire hoesjes. Behalve je smartphone kun je dan ook je bankpasjes in het hoesje kwijt en heb je steeds alles bij de hand. De hoesjes hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en voorzien van allerlei designs. Ook wat betreft het materiaal heb je heel veel keuze.

USB-opslag

Wil jij foto’s, video’s en documenten niet opslaan in de cloud? Dan doe je er verstandig aan een USB-opslag aan te schaffen. Zonder gebruik te hoeven maken van een stekker zet je bestanden van de smartphone over op de computer. De capaciteit in GB’s verschilt. Kijk dus hoeveel opslagruimte je denkt nodig te hebben voor je deze accessoire aanschaft.

Bluetooth oordopjes

Bluetooth oordopjes en de smartphone; ze horen bij elkaar en zijn voor elkaar gemaakt. Ze zijn veilig en handig en maken handsfree bellen net als muziek luisteren prima mogelijk. De kwaliteit van het geluid is steeds beter geworden en je gebruikt de oordopjes ook gemakkelijk in de auto en thuis zonder hinder te ondervinden van welk draadje dan ook.

Ventilatierooster telefoonhouder

De jeugd kan meer dan goed uit de voeten met alleen oordopjes, de iets oudere weggebruiker zweert nog steeds bij een ventilatierooster telefoonhouder. Deze telefoonhouders hebben een universeel karakter en plaats je dus op alle mogelijke ventilatieroosters. Zo voorkom je dat je de smartphone onder het rijden ter hand neemt en hoeft je zo toch niets te ontgaan. Zo kun je bovendien gemakkelijker gebruik maken van de navigatiefuncties van je smartphone als je onderweg bent.

Gerelateerde artikelen

Back to top button