Health

Kies natuurlijke make-up voor een perfecte look

Story Highlights
  • Kies bij voorkeur voor een natuurlijke make up
  • Kies voor natuurlijke ingrediënten
  • Ruime keuze aan trendy make up

Veel mensen willen wel kiezen voor een natuurlijke make-up, maar willen niet inleveren op de esthetische kenmerken van make-up die door de grote merken wordt aangeboden. De tijd dat organische make-up alleen leverbaar is in doffe kleuren die niet de laatste trends volgen, is echter voorgoed voorbij. Neem eens een kijkje bij het ruime assortiment van ILIA en laat je verrassen door de keuzemogelijkheden die niet alleen goed zijn voor jouw huid, maar ook nog eens ethisch verantwoord zijn.

Jouw huid vraag om natuurlijke ingrediënten

Wist je al dat jouw huid het grootste orgaan van jouw lichaam is? Daarom is het belangrijk om jouw huid goed te verzorgen. Je kunt dit het beste doen met pure, natuurlijke producten. Daarom ontwikkelde Sasha Plavisc een biologische en plantaardige make-uplijn onder de naam ILIA Beauty waarmee jij kunt profiteren van het beste uit de natuur. De producten zijn voedend en verjongend. ILIA heeft een ruim assortiment beautyproducten, van foundation tot oogschaduw en lipstick in trendy kleuren. Alle producten worden met de grootste zorg voor jouw huid geproduceerd.

Ethisch verantwoorde make-up

De make-up van ILIA biedt niet alleen het beste voor jouw huid, de producten worden ook met de grootste zorg voor de natuur gemaakt. Met deze make-up weet je zeker dat er tijdens het productieproces niet getest is op dieren. ILIA is dan ook de trotse bezitter van het Leaping Bunny certificaat dat alleen wordt gegeven aan fabrikanten die dierenleed voorkomen. De make-up bestaat voor 85% uit bio-actieve ingrediënten en zijn vrij van gluten en parabenen. Een aantal items zoals de Color Block High Impact Lipstick zijn zelfs volledig vegan. Ook bij het verpakken van de producten wordt rekening gehouden met het milieu: voor de verpakking wordt in de meeste gevallen gerecycled aluminium gebruikt.

Ruim assortiment trendy make-up

Dankzij de kleurpigmenten die gebruikt worden in de make-up, is er een ruim assortiment biologische make-up in frisse kleuren. Make-up begint met een goede basis, bijvoorbeeld met ILIA True Skin Serum Foundation. De foundations zijn in verschillende tinten leverbaar zodat er altijd een kleur is die jouw huid doet stralen. Daarnaast kun je bij ILIA kiezen tussen verschillende kleuren oogschaduw, lipstick en lipgloss waarmee je jouw look helemaal af kunt maken. Met ILIA kies je niet alleen de beste make-up voor je huid, maar maak je ook nog eens een ethische keuze. Ben je nieuwsgierig? Neem dan direct een kijkje bij het ruime assortiment van ILIA Beauty.

Gerelateerde artikelen

Back to top button