Trends

Kleur trends 2021

Story Highlights
  • Brave Ground is de kleur van het jaar 2021
  • Bij de kleur van het jaar passen vier kleurpaletten
  • Het Trust, Expressive, Timeless en Earth kleurenpalet

Met welke kleuren ga jij in 202 in je interieur werken? De specialisten hebben zich uitgesproken en bekend is dat Brave Ground in elk geval de kleur van het jaar 2021 is. Brave Ground is vooral een warme, natuurlijke en neutrale kleur die veel mogelijkheden biedt en voor stabiliteit zorgt.

Kleur van het jaar 2021

Brave Ground mag je gerust een veelzijdige tint noemen. Het is een kleur die vooral andere kleuren in staat stelt te stralen. Brave Ground, kleur van het jaar 2021, is een sfeermaker en vormt de neutrale basis voor een uiteenlopend kleurenpalet. De uitstraling is volwassen, het biedt rust en warmte. Bij de kleur van het jaar zijn vier verschillende kleurenpaletten geselecteerd en samen zijn dit de kleuren waarmee je het volgend jaar moet gaat doen als het om je interieur gaat.

Muurverf kleuren 2021

Het eerste kleurenpalet is het Trust palet. Daarmee wordt gedoeld op chocolade bruin bijvoorbeeld en allerlei verschillende soorten wit. Combineer je dit met een inrichting waarin plek gereserveerd is voor hout en natuurlijke materialen en het groen van planten, dan ontstaat een palet om van te watertanden. Een ander kleurpalet is het palet dat Expressive genoemd wordt. Dit is een combinatie van rood, roze en lila. Het is zeker ook een oudroze muur, want oud-rozen hoort zeker bij de muurverf kleuren 2021. Het contrast tussen de neutraliteit van Brave Ground en het fellere rood en roze staat prachtig, helemaal als je ook nog eens kiest voor een rode bank bijvoorbeeld. Qua merk raden we je aan om eens naar Sigma verf te gaan kijken. Dit hoogstaande merk staat bekend om een uitstekende kwaliteit.

Verfkleuren 2021

Als jij je aan de trendy kleuren wilt houden in 2021 bij het inrichten van je woning, dan kun je ook voor het Earth kleurenpalet kiezen, samen uiteraard weer met Brave Ground want die kleur van het jaar 2021 komt overal in terug. Earth kleuren staan niet geheel verrassend voor zeeblauw, herfstbruin en bosgroen. Deze kleuren staan voor rust, ontspanning en zeker voor verbinding met de natuur. Door de vaak iets meer donkere tinten ben je in staat sfeer in je huis te realiseren. Kies daarbij bijvoorbeeld voor een zwarte trap. Staat echt geweldig. De natuurkleuren zijn met okergeel bijvoorbeeld ook de verfkleuren 2021. Daarnaast zal de Sigma S2U Allure Gloss ook zeer in trek zijn!

Trendkleuren 2021

Tenslotte schaar je ook de kleuren uit het Timeless palet onder de trendkleuren 2021. In dit kleurenpalet komen modern en klassiek samen. Je moet dan denken aan een kleur als bijvoorbeeld okergeel die je combineert met Brave Ground. Gevolg van het gebruik van deze trendkleuren is dat er een nostalgisch en warm geheel ontstaat. En wie wil dat nou niet in 2021? Want een beetje warmte kunnen we na 20202 allemaal wel gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button