Auto

Maak een vergelijking en bespaar met Overstappen.nl

Bij Overstappen.nl vergelijk je energiecontracten, autoverzekeringen, internet-, bellen- en TV contracten met elkaar. Door elk jaar een vergelijking te maken kun je honderden euro’s besparen op je vaste lasten en rekeningen. Want, net als jouw situatie verandert, worden er ook constant nieuwe contracten en acties aangeboden door de verzekeraars, energieleveranciers en providers. Het is heel goed mogelijk dat wat jij vorig jaar hebt afgesloten, dit jaar niet meer het beste is. Daarom is vergelijken belangrijk: je houdt je contracten actueel.

Vergelijken met Overstappen.nl

Als je besluit met Overstappen.nl te vergelijken, dan heb je al je belangrijke contracten bij elkaar in één vergelijkingssite. Je kunt energieleveranciers vergelijken en beoordelen of jouw huidige energiecontract je nog steeds de beste tarieven geeft. Door je autoverzekering te vergelijken vind je na een jaar vast weer een lagere premie. En de internet- , televisie- en bellen contracten die je met Overstappen.nl met elkaar vergelijkt bieden je elk jaar weer een andere actie aan. Misschien vind je zo een provider die je je favoriete sportkanalen gratis aanbiedt als je bij hen een contract afsluit.

Verzekeringen vergelijken

Bij Overstappen.nl vergelijk je autoverzekeringen, maar ook dierenverzekeringen, levensverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Heb je deze nog niet afgesloten, dan is het tijd om daar aan te beginnen. Met Overstappen.nl vind je voor al deze verzekeringen de beste prijs en stap je gemakkelijk over met de overstapservice. Zo maak je deze weer actueel, wat ook niet onbelangrijk is. Een verzekering dient te zijn afgesloten met jouw huidige situatie in gedachten en niet naar aanleiding van een situatie meer dan een jaar geleden.

Overstappen.nl is onafhankelijk

Een bijzonder belangrijk punt bij vergelijkingssites is dat ze onafhankelijk zijn. Dat betekent dat ze niet beïnvloedt worden door deals die ze met verzekeraars, providers en energieleveranciers hebben afgesloten. Een onafhankelijke site zoals Overstappen.nl presenteert de resultaten op een willekeurige manier en niet omdat ze jou richting een bepaald contract willen sturen. Deze informatie is erg gemakkelijk te vinden op de home page. Daar maakt Overstappen duidelijk dat ze geld verdienen door een vergoeding te vragen van de aanbieder en die is voor iedere aanbieder hetzelfde. De uitkomst van de vergelijker is dus altijd eerlijk en objectief.

— Vergelijk direct energieleveranciers

Overstappen is gemakkelijk en snel

Bij Overstappen.nl begrijpen ze dat je geld verliest als je te lang bij dezelfde provider blijft. Een energiecontract dat 2 jaar oud is, is al lang niet meer actueel, want de energieprijzen veranderen elk half jaar. Daarnaast is jouw situatie mogelijk ook veranderd, want je hebt zonnepanelen genomen, bijvoorbeeld, of je hebt een jacuzzi gekocht en je energieverbruik is gestegen. Via Overstappen vind je een betere regeling en vervolgens laat je hen het zware werk doen. Je geeft door welk contract je af wilt sluiten en zij doen de rest. Voordat je het weet is je oude contract dan stopgezet en komen de details van je nieuwe contract binnen. En jij kunt dan in je handen wrijven, want daarmee bespaar je dit jaar genoeg om een dagje uit te plannen met je gezin.

Gerelateerde artikelen

Back to top button