HuisTrends

Onmisbare tips voor verhuizen

De huizenmarkt is bijzonder krap en je bent dan ook in de zevende hemel dat jij je nieuwe droomhuis hebt gevonden! Binnenkort ga je er heerlijk wonen. Maar eerst nog: De verhuizing regelen. Hier vind je enkele onmisbare tips voor verhuizen.

Na een vruchtbare zoektocht heb je eindelijk het huis dat aan al jouw wensen voldoet gevonden. Het koop- of huurcontract is getekend en het is definitief: Binnenkort verhuis jij naar jouw droomhuis in Noord-Brabant! Heerlijk wonen daar! Natuurlijk geef je de verhuizing het liefst uit handen aan een professioneel verhuisbedrijf. Zij doen het immers efficient, netjes en bovenal: Ze nemen jou heel veel werk en dus zorgen uit handen. Waar moet je op letten om de verhuizing probleemloos te laten verlopen? Wij geven je enkele waardevolle en onmisbare tips.

Tijdig beginnen

Begin tijdig met je te oriënteren op de aanbieders en mogelijkheden van verhuizers. Vraag op tijd de offerte aan en bedenk goed welke extra diensten, zoals een in- en uitpakservice, klusservice of de inhuur van een verhuislift, je nodig eventueel nodig hebt. Geef daarbij duidelijk aan wat je wensen zijn zodat je een zo accuraat mogelijke offerte krijgt die niet voor teleurstellingen achter kan zorgen.

Check het verzorgingsgebied

Veel verhuizers werken regionaal, sommige werken ook landelijk of zelfs internationaal. Verhuis jij van of naar Noord-Brabant, bijvoorbeeld Breda, Den Bosch, Eindhoven, Udenhout of Oosterhout, kies dan voor een specialist zoals Nouwens Verhuizingen. Dit specialistische Verhuisbedrijf Oosterhout weet als geen ander wat er nodig is voor een vlekkeloze verhuizing in Noord-Brabant en biedt indien gewenst ook extra opslag in de buurt aan.

Check of de verhuizer een keurmerk en positieve beoordelingen heeft

Wil je zeker weten dat de verhuizer netjes met jouw spullen omgaat, betrouwbaar personeel heeft en zich netjes aan alle regels houdt met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en milieu? Zorg er dan voor dat je in zee gaat met een verhuisbedrijf dat het keurmerk “Erkende Verhuizers” heeft. Je weet dan zeker dat het bedrijf door een onafhankelijke instantie is gekeurd op hun handelswijze en bijvoorbeeld ook een klachtenafhandeling heeft. Het kan ook zinvol zijn om naar klantenreviews te kijken. Zo weet je wat klanten die jou voorgingen hebben ervaren. Zo wordt verhuisspecialist Nouwens door 98% van de bijna 600 klanten die het bedrijf beoordeelden aanbevolen. Je weet dan dat het goed zit!

Zorgeloos verhuizen

Heb je dit allemaal gecontroleerd en uitgezocht? Vraag dan een offerte aan en verzeker jezelf ervan dat je een zorgeloze verhuizing hebt! En daarna: Snel genieten van je nieuwe huis en leefomgeving!

Gerelateerde artikelen

Back to top button