Tuin

Ontdek de voordelen van een handige moestuinbak

Wil jij dolgraag een eigen moestuintje beginnen? Schaf dan nu de slim ontworpen moestuinbak van Vertisign aan. Dankzij het duurzame ontwerp, de verschillende uitbreidingsopties en de scherpe prijs kan jij jarenlang genieten van een uitstekende aankoop. Waar wacht je nog op?

Super handige eigenschappen

Als je naar de moestuinbak van Vertisign kijkt, zie je meteen dat er goed is nagedacht over het ontwerp. De bak heeft een handige hoogte, waardoor je niet continu voorover gebogen hoeft te staan. Bovendien is de bak uitgerust met kleine wieltjes, zodat je hem gemakkelijk naar de zon, schaduw of kraan kunt rijden. Daar komt nog bij dat je de keuze hebt uit verschillende formaten. Dit zorgt ervoor dat de moestuinbak ook geschikt is voor kleinere ruimtes, zoals een balkon of een terras.

Een van de beste eigenschappen van de moestuinbak van Vertisign is de waterafvoer. De bak is namelijk zo ontworpen dat al het overtollig water via speciaal hiervoor toegevoegde kieren weg kan lopen. Dit voorkomt dat jouw plantjes natte voeten krijgen en is natuurlijk ideaal als er weer een typisch Hollandse regenbui over komt.

Aantrekkelijke uitbreidingsopties

Alsof de bovengenoemde eigenschappen nog niet genoeg zijn, heb je bij deze moestuinbak ook nog de mogelijkheid om hem op verschillende manieren uit te breiden. Wanneer je bijvoorbeeld hogere gewassen wilt laten groeien, kan je een handig klimrek aanschaffen. Deze bevestig je snel en eenvoudig aan de achterkant van de moestuinbak, waarna de planten hier vanzelf dankbaar gebruik van zullen gaan maken. Een tweede populaire accessoire is de broeikap. Deze is vooral handig als je vroeg in het seizoen wilt beginnen met zaaien. Dankzij het slimme ontwerp van de broeikap stijgt de temperatuur hier sneller en zijn de zaailingen beschermd tegen alle weersomstandigheden. Al met al zijn er dus meer dan genoeg mogelijkheden om nog meer uit jouw moestuinbak te halen!

Montage

Zodra je de moestuinbak hebt besteld, wordt deze binnen enkele dagen thuis bezorgd. Voordat je ermee aan de slag kunt moet je hem echter nog wel even monteren. Dit is gelukkig zo gedaan. In de doos vind je namelijk een handige montagehandleiding inclusief een overzicht van de verschillende onderdelen. Mocht je nu toch nog wat extra hulp nodig hebben, kan je altijd de montagevideo op de website van Vertisign bekijken. Met al deze informatie bij de hand kan het eigenlijk niet fout gaan.

Vragen of opmerkingen?

Ben jij geïnteresseerd in het aanschaffen van een super handige moestuinbak, maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Vertisign. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen al jouw vragen beantwoorden.

De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt natuurlijk altijd bellen naar 085 – 047 0044. Je kan er ook nog voor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button