Trends

Overnachten op een boerderij

Heb jij zin om er met het gezin even tussenuit te gaan? Voel je de behoefte om de drukte van alledag achter je te laten? En lijkt een uniek verblijf in een natuurrijke rustige omgeving je wel wat? Dan is een verblijf op een boerderij wellicht iets voor jou. Je bent zo dichtbij de natuur, weg van de drukte van de stad. Je kunt hier ontspannen, maar ook voldoende (boeren)activiteiten uitvoeren. 

Keuze uit diverse boerderijen 

Een overnachting op een boerderij is echt iets unieks. Waar het gros van de mensen campings en bungalowparken opzoekt, kun jij iets bijzonders doen. Logeren bij de boer is met recht bijzonder te noemen. Want zeg nou zelf: hoe vaak kun je het échte boerenleven ervaren? Precies! Er zijn in Nederland verschillende boerderijen waar je kunt overnachten. Ben je iemand die graag dichtbij de zee verblijft? Dan kun je een overnachting boeken op een van de boerderijen nabij zee. Maar er zijn ook boerderijen die vlakbij bosrijke gebieden gelegen zijn. Er zijn werkelijk door heel het land boerderijen te vinden alwaar jij kunt overnachten. Op welke boerderij zou jij wel willen overnachten? 

Hoe ziet jouw verblijf eruit?

Overnachten op een boerderij klinkt heel bijzonder, en dat is het ook. Maar wat houdt een verblijf op de boerderij precies in? Wat kun je concreet van jouw slaapvertrek verwachten? Bij een overnachting op de boerderij denk je wellicht aan een bed in een hooischuur. Maar niets is minder waar. Je kunt op de boerderij namelijk luxueus overnachten. De accommodatie waarin je verblijft is namelijk een luxe safaritent. Er zijn verschillende soorten safaritenten beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in een luxe farmtent. Maar er zijn ook nog andere tenten zoals de luxe lodgetent beschikbaar. Voor welke tent je uiteindelijk kiest, maakt niets uit. Vaststaat in ieder geval dat jouw tent voorzien is van luxe voorzieningen. 

Activiteiten op de boerderij

Wanneer je met jouw gezin een nachtje weggaat, wil je kunnen genieten. Je wilt tot rust kunnen komen terwijl je de drukte van alledag ontvlucht. Deze rust zal je vast en zeker vinden in jouw luxueuze safaritent. Maar de kinderen willen waarschijnlijk ook op avontuur kunnen gaan. Ze willen ontdekken wat er op een boerderij allemaal te beleven valt. En dat is een hoop. Je kunt van de boer van alles leren. Maar ook spelen in de hooischuur behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van het aaien van de schaapjes? De boerderij is voor het hele gezin een mooie en veelzijdige plek om te verblijven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button