Trends

Tips voor creatieve cadeaus

Jaarlijks komt het vaker voor dat er een feestje gegeven wordt. Iemand is jarig, geslaagd of bijvoorbeeld in verwachting. Bij een feestje horen natuurlijk ook cadeautjes. Dit is altijd leuk om te geven en bovendien ook om te krijgen. Hoewel dit erg leuk is, kan het bedenken van een goed cadeau af en toe niet meezitten. Wat moet je nu voor iemand halen? En wat is nu een uniek cadeau? Hieronder lees je verschillende tips voor een leuk en creatief cadeau!

Tip 1: Onderzetters

Onderzetters worden dagelijks gebruikt. Je kunt de onderzetters kennen voor onder andere pannen, maar je hebt ze ook voor verschillende glazen. Omdat de onderzetters vaak worden gebruik is het natuurlijk extra leuk om deze cadeau te kunnen doen. Zo kun je de onderzetters nog eens een extra toevoeging geven door er zelf iets mee te doen. Hierbij kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met een houtbrander houten onderzetters aan te passen. Je kunt zelf bedenken wat voor een tekeningen je hierop maakt en binnen de kortste keren heb je erg creatieve en mooie onderzetters die je goed cadeau kunt doen. 

Tip 2: Slingers

Je geeft een cadeau voor een feestje. Bij een feestje zijn slingers niet te ontbreken. Extra leuk is het dan om deze slingers te kunnen geven. Hierbij wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat ze erg persoonlijk zijn. Zo kun je verschillende foto’s van de persoon aan wie je de slinger cadeau doet opzoeken. Deze kun je dan uitprinten en als slinger aan elkaar maken. Wel is het belangrijk dat je hier een goede printer bij hebt. Denk daarbij aan de juiste inkt, zoals canon mg3600 inkt. Hierbij past dan bijvoorbeeld de canon printer, maar je hebt daarnaast ook andere soorten. Doe goed onderzoek en kom tot de juiste, zodat je mooie slingers kunt maken die je als cadeau kunt geven.

Tip 3: Plant

Een plant is altijd leuk om in huis te hebben. Hierbij kun je de plant in je woning plaatsen, maar is hij ook erg leuk in de tuin. Een leuke en creatieve extra hierbij is om voor de plant een soort hang netje te maken. Hierdoor kun je de plant als het ware ophangen. Leuk is om dan een gekleurd touw uit te zoeken, waarmee je het hang netje kunt maken. Zorg er hierbij voor dat je stevig touw hebt, zodat je voorkomt dat de plant mogelijk valt. Bij het in elkaar zetten is het van belang dat je het touw zo maakt dat het passend is voor de plant. Wanneer het af is zit er nog maar een ding op en dat is het cadeau geven. 

Tip 4: Fles met extra’s

Het komt vaker voor dat iemand als wens heeft geld te ontvangen op het feestje. Hoewel dit voor diegene natuurlijk erg leuk is, wil je er wel een leuke uitvoering bij maken. Een briefje los geven aan iemand is immers toch net wat minder leuk. Een goede oplossing hierbij is om het geld in een fles te stoppen. Hierdoor maak je het ook nog eens wat lastiger om het geld te ontvangen. Bij het geld wat je in de fles stopt, kun je ook verschillende lichtjes stoppen. Hierdoor wordt het een hele leuke uitvoering. Dan kun je eventueel nog een strik toevoegen en klaar is je leuke creatieve cadeau.

Gerelateerde artikelen

Back to top button