FashionTrends

Top 10 thema outfits voor jou en je vriend(in)

Heb je binnenkort een themafeest en ben je nog op zoek naar een leuke outfit? Er zijn vandaag de dag zoveel kostuums te vinden, dat het lastig kan zijn om te kiezen. Als je samen met je vriend of vriendin gaat, is het natuurlijk ook wel zo leuk om jullie kostuums op elkaar af te stemmen, maar dit kan het in het sommige gevallen nog moeilijker maken. In dit artikel geven we je 10 leuke ideeën voor kostuums voor koppels of vrienden!

1. Duitsland of Oostenrijk als thema

Is het thema van het feest gerelateerd aan Duitsland of Oostenrijk? In dat geval is het natuurlijk super leuk om een lederhosen en een dirndl aan te schaffen voor jou en je vriend(in). Ook als je met een vriendengroep gaat is het super leuk om allemaal lederhosen of dirndls aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals Après Ski. 

2. Een superhelden thema 

Heeft het feest een superhelden thema? Dan kun je natuurlijk allerlei kanten op. Wil je het lekker simpel houden? Dan kun je voor een Superman en Supergirl kostuum gaan. Ben je meer van de slechteriken dan van de helden? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor outfits van de Joker en van Harley Quinn. 

3. Het is weer bijna pasen 

Vindt het feest plaats op of rond een feestdag en is dit ook het thema van het feest? Dan is het vaak niet zo ingewikkeld om een kostuum te kiezen. Met Pasen kun je bijvoorbeeld in een paashaas kostuum komen. Tip: een paashaas pak kopen bij Hoofs. Een paashaas pak kopen doe je bijvoorbeeld bij Hoofs in Den Bosch. Hoofs biedt 3000 m2 aan winkeloppervlak waar je lekker kunt rondstruinen en waar jij en je vriend(in) je kunnen laten adviseren over leuke thema outfits, waaronder paaskleding. Wil je snel slagen? Dan bestel je je matchende paashaas kostuums eenvoudig via hun webshop.

4. Vrolijk Kerstfeest

Heb je een outfit nodig voor een kerstfeest? Dan kun je vandaag de dag de leukste kerstpakken vinden. Voor mannen zijn er zelfs driedelige pakken met rendieren erop. Voor vrouwen zijn er altijd leuke kerstjurkjes te vinden!

5. Ghostbusters

Ga je met z’n vieren naar een themafeest? Dan is het super tof om als de Ghostbusters te gaan. 

6. Kostuums voor horror thema 

Ga je naar een feest met een horror thema? Dan kun je natuurlijk voor bekende monsters gaan, zoals zombies, aliens of vampiers. 

7. Seriemoordenaar thema

Dit sluit ook aan bij een horror thema, maar er zullen vast ook feesten worden gehouden met dit thema. Series zoals Dahmer zijn niet voor niets zo populair. Als stel ga je idealiter natuurlijk als Bonnie en Clyde. 

8. Fantasy thema 

Heeft het feest een fantasy thema? Dan kun je als een standaard heks of tovenaar gaan, maar je kunt ook specifieke rollen aannemen, zoals Aragorn en Arwen van Lord of the Rings, of je favoriete personages uit Game of Thrones!

9. Jaren ‘80

Een jaren ‘80 thema komt nog steeds veel voor. Je kleden voor een jaren ‘80 feest is niet lastig, als je maar zorgt voor veel kleur, pruiken met lang haar en strakke broeken. 

10. Mario en Peach

Heeft het feest een game thema? Ga dan voor de iconische Nintendo personages Mario en Peach! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button