Health

Top 3 nieuwe parfums voor 2020

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt is de lente echt begonnen. De zon gaat steeds meer schijnen, planten gaan weer groeien en dagen worden langer. Dus weg met de donkere, diepe en sterke geuren. Wij nemen je mee in onze top 3 nieuwe voorjaarsgeuren, waarmee je iedereen spontaan lentekriebels geeft. Het zijn drie parfums van andere merken, waardoor de parfums qua prijscategorie van elkaar verschillen. 

Ben je dus toe aan een heerlijk nieuw parfum? of wil je graag iemand verrassen met een heerlijke geur, neem dan zeker een kijkje!

1 HUGO BOSS THE SCENT

Dit heerlijke parfum staat bekend om de heerlijke frisse, maar verleidelijk geur. Hugo Boss the scent is de perfecte geur die bij de lente past, door zijn frisse, fruitige en florale geur. Ondanks zijn bloemige geur blijft het parfum de hele dag heerlijk hangen en kan die gebruikt worden voor overdag, maar ook voor speciale gelegenheden. Houd je meer van een lichter parfum? Hugo Boss the scent is verkrijgbaar in een Eau de Parfum, maar ook in een Eau de Toillette. Echt een topper, dus!

2 GIORGIO ARMANI SÌ 

Ook een groot favoriet is de sì van Giorgio Armani. Ik zou dit product beschrijven als een chique, vrouwelijke en bloemige geur. Ondanks dat sì een hele lijn heeft met verschillende parfums, geef ik mijn voorkeur toch aan de normale sì Eau de parfum! Hou je iets meer van  een licht of juist zwaarder parfum, dan heeft sì voor jou een speciale Eau de toilette of Eau de intense variant. Zelf draag ik dit parfum alle seizoenen door, echt een all time favorite!

3 JIL SANDER SUN SUMMER EDITION 2020

Iedereen kent het parfum denk ik wel, Jil Sander Sun. Het parfum dat mij zo ontzettend doet denken aan de zomer draagt. Jil Sander heeft voor 2020 een nieuwe editie ontwikkeld, namelijk de sun summer 2020. Het parfum heeft een bloemige geur en staat voor de optimistische vrouw. Het is een Eau de Toilette en is daarom geschikt om dagelijk te dragen en is vooral lekker bij warm weer. En het beste van alles, het is een budget parfum! Je kan het parfum vaak al krijgen voor minder dan €30,-. Ben je dus nog opzoek naar een parfum of wilt iemand een leuk cadeau geven, maar wil je er niet te veel geld eraan uitgeven? Ga hem eens ruiken in een parfumwinkel, want het is echt de moeite waard! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button