Overig

Van mini tot enorm: speakers voor elke ruimte en gelegenheid

Laten we eerlijk zijn, muziek klinkt het beste als je een goede speaker hebt om naar je playlist te luisteren. Zeker als professionele muziekfanaat heb je de juiste tools nodig om echt te kunnen genieten van de muziek. Met de juiste speaker krijg je het gevoel alsof je zelf in de studio zit. Voor elke situatie is er een geschikte speaker. Je hebt speakers voor dagelijks gebruik, maar deze zijn beslist niet goed genoeg als je een knalfeest wil geven. Dan heb je zwaarder geschut nodig. De Rockster air 2 is de perfecte keuze als je zoekt naar een veelzijdige speaker. Met deze speaker ga je zonder problemen van een wilde karaokeavond naar een rustige avond thuis met vrienden. 

Het leven is een feest, maar je moet zelf de speakers regelen 

Elke dag is een feest, als je bereid bent om een beetje moeite te doen. Met de juiste playlist die past bij je stemming op het moment. En om optimaal te kunnen genieten van deze playlist heb je de juiste speakers nodig. Natuurlijk zijn er ook genoeg speakers die je voor allerlei verschillende situaties kunt gebruiken. Het is wel handig om vooraf te bepalen waar je de speaker voor nodig hebt of waar je ‘m het meeste voor gaat gebruiken. Als je vaak onderweg bent, wil je natuurlijk een draagbare speaker die je makkelijk mee kunt nemen tijdens het reizen. Maar als je je speaker alleen thuis wilt gebruiken, kun je best een grotere speaker pakken die qua uiterlijk ook past bij je woning. De Ultima 20 is zo’n speaker die je interieur naar een volgend niveau tilt. 

De nieuwste trends, technologieën en ontwikkeling in de speakerwereld 

Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Er is veel meer mogelijk dan je misschien denkt. Zo kun je met een home cinema systeem je woonkamer omtoveren naar een echte bioscoop. Genieten van de beste films met geweldige geluidskwaliteit. Ook wifi-speakers zijn relatief nieuw en heel handig in gebruik. De wifi verbinding zorgt voor een geweldige geluidskwaliteit. Ook voor onderweg heb je goed geluid nodig om te kunnen genieten van je muziek, een draadloze koptelefoon is precies wat je nodig hebt. Een koptelefoon met noise cancelling geeft je de mogelijkheid om volledig te kunnen focussen op je muziek, zonder afleiding van buitenaf. Perfect als je wilt werken in een drukke bibliotheek of een gezellig café.

Gerelateerde artikelen

Back to top button