beauty

Van werk tot weekend: gelnagels voor elke gelegenheid

Je nagels bepalen natuurlijk voor een erg groot deel de verzorging van de handen. Niet zo vreemd dat je maar al te graag af wilt wisselen met een leuk kleurtje. Ben je daarom ook maar al te graag op de hoogte van de laatste trends die er spelen? Bijvoorbeeld omdat je dan je wensen beter kenbaar kunt maken in de salon of omdat je hierdoor zelf wat vaker af kunt wisselen als je je nagels thuis verzorgt? Lees in beide gevallen verder in dit blog en doe wat inspiratie op het gebied van verschillende kleuren gellak voor elke gelegenheid.

Kies voor een kleur met een shiny coating voor een prachtig totaalplaatje

Een van de meest opmerkelijke trends van dit moment, is de topcoat waar gekozen voor wordt. Een shiny coating is vandaag de dag namelijk gewilder dan ooit en een van de beautyproducten die je niet wilt missen. Hierdoor komt de kleur van de lak soms zelfs beter tot zijn recht en je bent zeker van een geweldige look. De shiny coating is op iedere denkbare kleur aan te brengen, zodat er ook voor je eigen smaak voldoende mogelijk is. Weet je op dit moment al goed wat voor soort kleur je graag uitzoekt voor je nagels?

Less is more: kies voor een minimalistische look in een neutrale kleur

Je hebt de kleur vast en zeker weleens een keer vaker terug zien komen dit jaar. Neutrale en rustige kleuren zijn namelijk gewilder dan ooit. En ook op dit moment zijn ze nog steeds rijkelijk vertegenwoordigd in het modebeeld. Je zorgt met een neutrale kleur op je nagels voor een minimalistische look en de kleur is natuurlijk ook nog eens erg makkelijk te combineren met iedere denkbare outfit. Niet zo gek dus dat het een trend is die de komende tijd nog wel even blijft. Investeer je daar op korte termijn ook al een keer in?

Een diepe kleur rood blijft nog steeds even gewild

Er zijn natuurlijk altijd wel een aantal kleuren die nooit uit de mode raken. Zo is het lakken van de nagels in een rode kleur altijd een goed idee. Het zorgt voor een luxe en vrouwelijke uitstraling en er zijn tientallen kleuren rood waar je uit kunt kiezen. Dus ga je het liefste voor een dieprode kleur? Of juist een tint die meer richting pastel neigt? Het zijn slechts twee voorbeelden van tinten waar je uit kunt kiezen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button