TrendsTuin

Waarom jij deze BonFeu barbecue moet kopen

Wie vindt het nou niet heerlijk om in de tuin te zitten op een mooie zomeravond? Met de juiste barbecue maak je dat moment natuurlijk helemaal compleet. Met de BonFeu BonBiza Zwart Open kan jij dat moment absoluut creëren. Ben je benieuwd wat deze barbecue zo uniek maakt en waarom je deze zeker moet aanschaffen? Lees dan gauw verder.

Wat is de BonFeu BonBiza?

Dit is een vuurkorf en een barbecue in een. Je kan niet alleen genieten van het heerlijke buiten koken en eten, maar ook van de warmte die de BonFeu afgeeft. Er komt namelijk een hele hoop stralingswarmte vanaf waarmee jij je hartstikke warm kan houden, of het nou zomer of winter is. Buiten het feit dat het een handige barbecue en vuurkorf is, ziet het product er ook prachtig uit. Je haalt niet alleen een mooie barbecue de tuin in, maar echt een sfeermaker die een toevoeging is aan het interieur in jouw achtertuin.  

Waarom jij de BonFeu BonBiza moet kopen

De BonFeu BonBiza bestaat uit een vuurschaal en een bakplaat. De vuurschaal stook je op met hout. Dat geeft eigenlijk het effect van een vuurkorf, omdat je de geur van het hout mee krijgt en daardoor er lekker warm bij kan zitten, ook als je in de nazomer of het voorjaar graag in de tuin wil zijn. De bakplaat zit bovenop. Hier kan je lekker dingetjes op bakken terwijl je gezellig met de familie of met vrienden in de tuin zit. Daarnaast kun je ook het bijgeleverde grillrooster gebruiken om vlees extra snel gaar te krijgen!

De barbecue is in verschillende kleuren te verkrijgen. Je kan hem in het zwart halen of in corten, wat de kleur van roest heeft en daarmee wellicht een wat stoerdere uitstraling geeft aan het geheel. 

Hoe onderhoud ik de BonFeu BonBiza?

Deze barbecue is gelukkig helemaal niet zo ingewikkeld om te onderhouden. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hij vrijwel onderhoudsvrij is. Dat komt omdat het meeste vet en het grootste deel van de etensresten in het vuur belanden. Dit hoef je dus niet achteraf nog schoon te maken of eraf te krabben. Zorg in elk geval dat je de bakplaat schoonmaakt nadat het eten eraf is, zodat je deze de volgende keer weer vanaf een schoon begin kan gebruiken. Schuif de resten op een hete barbecue eenvoudig naar het midden, en het verbrand gemakkelijk mee!

Hoe krijg ik de barbecue geleverd?

Wanneer je de BonFeu BonBiza geleverd krijgt, zijn de bakplaten al ingevet. Dat is zodat er in de tussentijd geen roest kan worden gevormd. Wanneer je ‘m voor het eerst gaat gebruiken, is het slim om het vet met een natte doek eraf te halen. Vervolgens olie je de plaat weer in wanneer je deze gaat gebruiken. Het is daarbij belangrijk dat je de platen altijd ingevet hebt wanneer je het weg zet. Op die manier voorkom je dat er op den duur roest ontstaat. Dat zou natuurlijk zonde zijn. 

De barbecue wordt in twee dozen geleverd, waarbij de sokkel in de ene zit en de vuurschaal en bakplaat in de ander. Deze zijn zo in elkaar gezet, dus gelukkig kan je gauw beginnen met het gebruik. Ben je benieuwd naar alle BonFeu BonBiza producten? Bekijk dan de rest van het aanbod. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button