Fashion

Wat is een prinsessen trouwjurk?

Wie de prinsessen trouwjurk kent moet toegeven: er bestaat eigenlijk geen mooiere trouwjurk dan dat. Denk je op voorhand aan een trouwjurk, een échte trouwjurk, dan komt al snel de prinses trouwjurk in beeld. Niet zo vreemd, want we hebben ‘m vaak genoeg als voorbeeld gezien in films of op the catwalk. Niet alleen is de prinses trouwjurk dé ultieme trouwjurk, je voelt je ook werkelijke een ware prinses tijdens jullie meest bijzondere dag!

Wat is een prinsessen trouwjurk precies?

Ultieme romantiek en dramatiek, dat past bij de prinses trouwjurk. Jij straalt én voelt je als een prinses op jullie trouwdag. De prinses bruidsjurk kent meestal een prachtig strak kanten bovenlijfje met een ineens wijd vallende tule uitloop vanaf de taille. Dit is de ultieme prinsessen bruidsjurk zoals we die kennen van de zwoele prinses Sissi films, Scarlett o’Hara in Gone with the wind, of Cinderella-achtige Disney prinsessen. In de prinses trouwjurk ga je echt all the way voor een fabuleus gevoel; er is niets wat deze prinses trouwjurk eigenlijk nog overstijgt.

Het is de droom van ieder klein meisje, die voor de buis keek naar geweldige prinsessen zoals Lady Di, om zelf ook ooit zo’n spectaculaire trouwjurk te kunnen dragen. Voor sommigen onder ons gaat er niets, maar dan ook écht niets boven een ware prinsessen trouwjurk! En guess what: het is jouw trouwdag, jullie meest speciale dag, dus jij kiest de jurk van jouw dromen.

Varianten op de prinses trouwjurk

Naast de ultieme barokke prinsessen trouwjurk is er nog een zeer speciale prinses trouwjurk, maar dan ranker van gestalte.

Variant 1, the mermaid

Daar waar de barokke trouwjurk vanaf de taille door middel van tule de wijdte ingaat, is de prinsessen japon trouwjurk ranker en valt slanker om het lijf – het zeemeermin effect. Prachtig subtiel en toch zó mooi prinsessen achtig!

Variant 2, betoverend mooi!

Ook bestaat er een tussenvariant tussen de barok trouwjurk en de prinsessen trouwjurk-japon. Hij valt minder wijd dan de ultieme barokke variant, maar minder rank dan de japon variant. De tussenvariant beweegt meer met je figuur mee, hij valt wijds maar dan met het figuur mee. Soms loopt hij zelfs wijds uit vanaf halverwege het bovenbeen, iets wat voor een geweldig effect zorgt!

Prinsessen trouwjurk uitzoeken

Wil jij niets liever dan trouwen in een ultieme prinses trouwjurk? Voor iedere vrouw, ongeacht het figuur, is er een prinses trouwjurk te vinden die écht het figuur flatteert wat je maat en vorm ook is. Je bezoekt hiervoor een bruidsmode winkel waar de gespecialiseerde medewerkers jouw figuur goed in beeld krijgen en je de allermooiste prinses trouwjurken zullen tonen die écht voor jouw figuur gemaakt zijn. Doordat er diverse type prinses trouwjurken bestaan zit er altijd een variant tussen die perfect bij jouw figuur past – zodat jij je tijdens jullie bruiloft als een ware prinses zult voelen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button