Overig

Zelf een hoesje ontwerpen met foto

Heb je onlangs een nieuwe telefoon gekocht? Dan wil je natuurlijk dat de telefoon op een juiste manier beschermd wordt. In dit geval kun je er voor kiezen om een eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een telefoonhoesje te noemen. Zo kun je bij B2C Telecom telefoonhoesjes zelf ontwerpen, en deze zo van een uniek en persoonlijk design voorzien. Kies er bijvoorbeeld voor om een bepaalde tekst of kleur toe te voegen. Maar hoe leuk zou het zijn om een eigen foto toe te voegen? In dit blog bericht willen we je graag meer vertellen over het zelf ontwerpen van een telefoonhoesje!

Hoe maak je een eigen hoesje met foto?

Een telefoonhoesje met foto ontwerpen bij B2C Telecom is helemaal niet moeilijk. Je gebruikt hiervoor namelijk een online tool. In deze tool kun je gemakkelijk een foto, tekst of kleur toevoegen. Vervolgens wordt deze weergegeven op het hoesje zoals hij eruit zal komen te zien. Je krijgt daardoor een goed beeld van het door jou ontworpen hoesje, en kunt het ontwerp eventueel bijstellen. Zo kun je de grootte en de lettertypes aanpassen om het hoesje compleet in je eigen stijl te maken!

Een uniek en trendy hoesje maken!

Een van de grootste voordelen van een telefoonhoesje zelf ontwerpen is dat je hem hiermee helemaal uniek maakt. Daarnaast is het samenstellen van een eigen hoesje ook enorm populair! Zorg er bijvoorbeeld voor dat er een mooie foto van jezelf, je partner of wellicht je huisdier op komt te staan. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je altijd je telefoon kunt herkennen. Daarnaast onderscheid je jouw telefoon van de massa. Heb je bijvoorbeeld ook een nieuwe iphone, zoals veel mensen deze hebben? Dan is het erg leuk om je eigen telefoon uniek te maken met een nieuw telefoonhoesje. Dit zorgt er direct voor dat je jezelf uniek maakt ten opzichte van de rest.

Geef een hoesje met foto cadeau!

Een hoesje zelf maken is natuurlijk niet alleen erg leuk voor jezelf, maar het geeft je ook de mogelijkheid om een persoonlijke touch te geven aan het hoesje. Kies er bijvoorbeeld voor om het hoesje te voorzien van een foto van een vriend of vriendin. Dit levert een erg leuk, origineel cadeau op. Het hoesje zorgt er direct voor dat de telefoon beschermd is, waardoor het een zeer handig cadeau is. Daarnaast is het toevoegen van een foto aan het telefoonhoesje ook nog eens een zeer persoonlijk cadeau!

Gerelateerde artikelen

Back to top button