Trends

De trends op het gebied van halloween outfits

Halloween is in Nederland steeds populairder aan het worden. Waar het voorheen enkel nog een Amerikaans feest was, wordt het tegenwoordig ook uitbundig gevierd in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 Nederlanders tegenwoordig Halloween viert. Naast de leuke rituelen zoals het kijken van een enge film of het eten van snoep, is het verkleden in een Halloween outfit een must. In dit blog bericht willen we je daarom de trends op het gebied van Halloween outfits vertellen.

De meest griezelige outfit

Natuurlijk is het Halloween. Dat betekent dat de meeste mensen kiezen voor een griezelige outfit van Partytrader. Een griezelige outfit is voor de meeste mensen die halloween vieren een must. Ongeveer 1 op de 4 mensen kiest voor een zo griezelig mogelijke outfit. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om als spook of geest te gaan. Daarnaast kun je eigenlijk bijna iedere outfit wel kiezen, zolang je er maar een griezelige draai aan geeft. De trend die we veel terug zien komen uit Amerika, is het gebruik van nep-bloed. Dit zorgt er namelijk voor dat je outfit ook daadwerkelijk enorm eng wordt!

Ga als een echte filmster!

Naast dat veel mensen kiezen voor een griezelige outfit, wordt er ook veel gekleed naar andere personages. We laten ons in Nederland bijvoorbeeld erg veel inspireren door films. Veel mensen kiezen met Halloween ervoor om zich te kleden naar een bekende serie of film. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een personage uit een horrorfilm,maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een leuk personage die je kent uit een film, of laat je omtoveren tot een van de leuke karakters uit je favoriete serie. 

Kies een grappige outfit

Waar veel mensen kiezen voor een enge outfit, wordt de outfit ook vaak uitgekozen omdat het grappig is. 40% van de mensen geeft in een enquête aan dat een outfit vooral gekozen wordt omdat hij grappig is. Uiteraard kun je een grappige outfit ook erg goed combineren met een griezelige outfit. Het leukste is dan natuurlijk om zelf een outfit bij elkaar te krijgen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een leuke outfit bij Partytrader haalt, maar dat je hier een eigen draai aan geeft. Zo kun je bijvoorbeeld al erg snel een outfit grappig maken door een tekst of bepaalde kleuren toe te voegen. Daarnaast is het gebruik van accessoires voor een outfit ook een zeer belangrijk onderdeel. Kies bijvoorbeeld voor een grappig accessoire dat verwijst naar een grappige gebeurtenis. Hierdoor blijft je outfit zeer griezelig, maar heb je toch een zeer leuke en humoristische draai aan de outfit kunnen geven!

Gerelateerde artikelen

Back to top button