Trends

Zijn schermbeschermers voor je iPhone 14 een noodzaak?

Ten eerste is er de opwinding: een gloednieuwe telefoon! Vrij van krassen, vingerafdrukken, kleine deukjes, de algemene slijtage van alledaags gebruik. Het scherm is puntgaaf, in tegenstelling tot je oude telefoon. Een val op het trottoir zorgde voor een kleine scheur in de hoek waar je altijd last van had.

Dat is wanneer de onzekerheid begint toe te slaan: je wil ervoor zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt, maar je weet niet precies hoe. Je vraagt je ​​​​waarschijnlijk af: “Zijn schermbeschermers nodig?” Gelukkig hebben wij de antwoorden die je zoekt.

Is schermbescherming nodig?

Telefoonschermen hebben de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid. De meeste telefoons hebben tegenwoordig Corning Gorilla Glass, dat zeer krasbestendig is maar niet helemaal onoverwinnelijk. Gorilla Glass zal waarschijnlijk ook barsten na een zware val.

Zelfs zoiets kleins en onschuldigs als een paar zandkorrels in je zak of tas kan blijvende schade achterlaten op je telefoonscherm. Schade door krassen, deuken en vallen vormen een altijd aanwezige bedreiging voor onze schermen. Bovendien heeft de iPhone 14 een gladde glazen of metalen achterkant, wat verder kan leiden tot ernstige ongelukken. Dat is waarom schermbeschermers noodzakelijk zijn!

Welke soorten schermbeschermers zijn er?

Een schermbeschermer is een uitstekende, onopvallende manier om het kwetsbare scherm van je toestel te beschermen. Het fungeert als een schild tegen krassen op sleutels en onbedoelde deuken, en absorbeert in veel gevallen de schok van een anders fatale val. Een schermbeschermer kan ook gewoon een iPhone 14 hoesje zijn die je hele telefoon beschermt. 

Verder heb je ook de keuzen van gehard glas. Dit voelt het dichtst aan bij je daadwerkelijke telefoonscherm en biedt de beste bescherming tegen stof en krassen. Het geharde glas heeft ook afgeschuinde randen en een gemakkelijk schoon te maken, ultragladde coating om vingerafdrukken te voorkomen. 

Hoe kan ik voorkomen dat ik mijn iPhone 14 laat vallen?

Het laten vallen van je iPhone 14 is het grootste gevaar dat je riskeert. En uiteraard wil je niet dat je dure investering door een onhandig moment een financiële aderlating wordt. Daarom raden we aan om een iPhone 14 hoesje te kopen. Het is wellicht een van de beste accessoires voor je iPhone. Dit zorgt er niet alleen voor dat je hele iPhone wordt beschermd, zowel voor- als achterkant, maar een goed hoesje geeft je ook meer grip. Hierdoor heb je minder risico om je telefoon te laten vallen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button