FashionTrends

Zonneleesbrillen: effectief én modieus!

Zonneleesbrillen zijn ideaal om lekker in de zon een boek te kunnen lezen. Ken je die zonnebrilklepjes nog die je vroeger op je (lees)bril kon zetten zodat je geen last meer had van de zon tijdens het lezen? Ontzettend effectief, maar zó niet sexy! Gelukkig kun je nu online de meest hippe zonneleesbrillen bestellen die niet alleen effectief zijn maar ook nog eens modieus. Leesbrillen waar je zeker mee voor de dag kunt komen.

Wat is een zonneleesbril?

Een zonneleesbril is eigenlijk een leesbril en een zonnebril ineen. De glazen van de zonneleesbril zijn getint en hebben alle eigenschappen van een zonnebril. De glazen zijn echter ook op sterkte zodat je gewoon een boek kunt lezen terwijl je lekker in de zon zit. Je hebt dus geen gedoe meer met opzetbrillen of een aparte zonnebril die je over je gewone leesbril moet dragen. De zonneleesbril is een hippe zonnebril met een sterkte van +1 tot en met +3. Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen.

De voordelen van een zonneleesbril

Naast het feit dat een zonneleesbril erg handig is, biedt deze ook nog eens een ontzettend goede bescherming aan je ogen. Zonnestralen zijn immers niet alleen gevaarlijk voor je huid, ook je ogen kunnen beschadigen door de UV-straling. UV-straling kan allerlei nare oogklachten veroorzaken. Bovendien kan het vermogen van je ogen om zich aan te passen aan de lichtintensiteit verzwakken. Lees je zonder zonnebril een boek in de volle zon, dan is het daarna moeilijker om goed te zien als je naar binnen gaat.

Hippe leesbrillen waarmee je gezien wilt worden

Zonneleesbrillen kun je heel gemakkelijk online kopen in allerlei leuke monturen en kleuren. De tijd dat je een bril uitzocht die zo min mogelijk op mocht vallen is echt voorbij. De brillen van nu zijn een mode-item op zich waar juist het accent op gelegd wordt. Niet alleen zonneleesbrillen, maar ook gewone leesbrillen horen er helemaal bij. Je hoeft je bijvoorbeeld niet meer te schamen dat je een leesbril nodig hebt als je de Papillon Crystal Champagne draagt. Deze hippe leesbril is in allerlei kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een leesbril is die bij jou en je outfit past.

Gerelateerde artikelen

Back to top button