Overig

10 Originele moederdagcadeaus

In Nederland wordt moederdag altijd gevierd op de tweede zondag in mei. Oorspronkelijk is moederdag komen overwaaien vanuit Amerika, in Nederland wordt het pas sinds 1925 gevierd. Het idee achter moederdag is dat zij een dag in het jaar alle moederlijke taken mogen laten liggen en in de watten worden gelegd door hun partner en kind(eren). Het meest bekende van moederdag is dat de moeder mag blijven liggen en een geheel verzorgd ontbijt op bed krijgt. Dit gaat vaak samen met een kleinigheidje, iets zelfgemaakts door de kinderen of iets leuks gekocht. Jong of oud eigenlijk elk kind besteed wel iets van aandacht aan hun moeder en komt met een moederdag cadeau.

Voor de liefhebber van goed eten en goede wijn

Houdt jouw moeder van koken, dan zijn er diverse gepersonaliseerde moederdag cadeaus waar jij jouw moeder mee kan verwennen. Je kan een gepersonaliseerd keukenschort laten maken met een handig voorvak en verstelbare riem. De tekst kan je aanpassen en de procenten verdelen over de unieke eigenschappen van jou moeder. Als je moeder het liefst elke dag in de keuken staat waardeert ze goede producten in de keuken, zo kan je nu ook een mooie houten snijplank van berkenhout laten personaliseren. Bestel de snijplank met een mooie boodschap aan je moeder, zodat zij elke dag weer een glimlach op haar gezicht heeft als ze gaat koken. Nog zo een leuk idee is het magnetische wijnglas, zo hoeft jouw moeder zich geen zorgen meer te maken dat haar glas wijn omkiept tijdens het zonnen op het gras in de tuin. Je plaatst het glas op een metalen onderzetter, waar de onderkant van gel is. Door het magneet in het glas en onderzetter blijft het glas overeind staan ook tijdens de picknick.

Iets voor het interieur

Voor het interieur heb je ook veel gepersonaliseerde moederdag cadeaus, van iets moois op de muur tot iets moois voor op de kast. Iets wat erg leuk is voor aan de muur is een foto poster in vintage stijl. Je kan maar liefst 8 foto’s uploaden en helemaal zelf kiezen welke foto’s dat zijn. De foto’s komen dan in polaroid stijl op de poster die is van A2 formaat en onderaan is er ruimte voor een persoonlijke tekst. Ben je op zoek naar iets moois voor je moeder om neer te kunnen zetten, dan kan je gaan voor de houten LED lamp. De LED lamp werkt zowel met kabel als op batterij en de lamp heeft zelfs een aan en uit schakelaar. De tekst op de lamp kan je helemaal naar keuze aanpassen en zelfs een lettertype kiezen.

Tot slot hebben we nog 5 cadeau ideeën op een rijtje gezet:

6. Gloeilampenvazen

7. Personaliseerbare kussensloop met 3 foto’s en tekst

8. Personaliseerbaar kistje met bonbons

9. Houten schilderij met 3 foto’s en tekst

10. Rosé wijn badschuimpjes

Veel succes met het vinden van een passend cadeau!

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button