Overig

3 me-time momentjes voor de herfst

De zomer is voorbij gevlogen en de herfst staat alweer voor de deur. De dagen worden korter en het weer wordt helaas ook weer slechter. De herfst is het moment dat veel mensen even in een dipje komen. Niet gek na al die leuke zomermaanden. Wij willen je aanraden om eens wat vaker een me-time momentje te nemen. Het is namelijk erg belangrijk om regelmatig een rustmoment voor jezelf te pakken. Tijd om meer me-time in te plannen! Om je op weg te helpen, delen we onze drie leukste tips voor jouw me-time moment.

1. Trakteer jezelf op een wellness behandeling

Leg jezelf letterlijk en figuurlijk in de watten tijdens een wellnessdagje of -behandeling. Dat kun je doen door een middagje naar de spa te gaan of je onder handen te laten nemen door de schoonheidsspecialiste, maar dit kun je natuurlijk ook prima zelf! Laat het bad volstromen met water en een lekkere bruisbal en breng een intensief haarmasker aan. Smeer jezelf na het badderen in met een rijke bodylotion en breng je wenkbrauwen weer mooi in model. Geef jezelf vervolgens een uitgebreide pedicure en vergeet ook zeker niet om je vingernagels weer eens in de lak te zetten. 

2. Haal een frisse neus

Het mag dan wat minder weer zijn, maar ook de herfst leent zich perfect voor een fijne wandeling. Een feit is dat de buitenlucht goed voor je is! Probeer dus eens om wat vaker naar buiten te gaan. Het is heerlijk om even aan de realiteit te ontsnappen, terwijl je in de natuur bent. Maak een wandeling in het bos of ga hardlopen in het park. Het is ook heerlijk om een lekkere lange wandeling over het strand te maken in de herfst. Zo kun je echt even uitwaaien. Daarna sluit je lekker af met een warme drank in een van de strandtenten. 

3. Pak je favoriete sextoy erbij

Wanneer je aan me-time denkt, denk je vast niet meteen aan masturberen. Toch gek, want er is haast geen andere manier om nog dichter tot jezelf te komen. Het is de ultieme manier om je eigen lichaam te verkennen en intens te genieten. Masturberen is niet alleen fijn, maar ook nog eens super gezond. Onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen die regelmatig masturberen minder stress hebben, lekkerder slapen en zich vaak ook beter kunnen concentreren. Genoeg redenen dus om de vibrators uit je nachtkastje te halen en sexy lingerie aan te trekken. 

Met deze drie tips heb jij voldoende inspiratie voor jouw komende me-time momentjes! Plan ze in je agenda in en laat er niks meer tussenkomen. Dan kun je helemaal tot rust komen. Geniet ervan!

Gerelateerde artikelen

Back to top button