Travel

3 redenen om naar de Ardennen te gaan

Story Highlights
  • Mooie bestemming, dichtbij huis
  • Er is voor ieder wat wils
  • Het hele jaar door een mooie bestemming

Wie kent de Ardennen niet? Dit schitterende gebied in België is al jaren een ongekend populaire vakantiebestemming. En ook voor jou is het mogelijk om jouw volgende vakantie hier door te brengen. Er zijn genoeg redenen om de koffers in te pakken voor een paar dagen in de Ardennen. Wil je een vakantiehuis Ardennen huren? Hier vind je drie redenen om naar de Ardennen te gaan!

1: Mooie bestemming, dichtbij huis

Natuurlijk, een vakantie in Spanje, Italië of het zuiden van Frankrijk is geweldig, maar je moet er wel ver voor reizen. Wanneer je naar de Ardennen gaat ben je in ieder geval verzekerd van een relatief korte reis. Met slechts een paar uur in de auto ben je al op de plek van bestemming. De Ardennen bestrijken een groot gedeelte van Zuidoost België en het is aan jou om te bepalen waar je graag wilt verblijven. Iets ten zuiden van Luik beginnen de eerste heuvels al te glooien in de verte. 

2: Er is voor ieder wat wils

Het maakt niet uit waarvoor je naar de Ardennen gaat, er is voor ieder wat wils. Je kunt ervoor kiezen om hier een actieve vakantie te gaan beleven, bijvoorbeeld door te gaan mountainbiken door de bossen, raften over de rivieren of klimmen op de steile rotsen. Daarnaast zijn de Ardennen ook een schitterende bestemming voor een rustige wandel- of fietsvakantie. Wil je gewoon van de prachtige natuur genieten? Dan zijn de Ardennen de perfecte bestemming voor jou. Een vakantiehuis in het bos is dan ook een aanrader. Je kunt dan iedere dag genieten van alles wat dit mooie bosgebied te bieden heeft.

3: Het hele jaar door een mooie bestemming

Wanneer wil jij graag op vakantie? De Ardennen zijn het hele jaar door mooi. Je kunt hier natuurlijk heengaan in het voorjaar, wanneer alles in de bloei staat. De Ardennen zijn ook prachtig in de zomer, wanneer de hoge bomen genoeg schaduw bieden tegen de zon. Het najaar is ook schitterend: de herfstvakantie doorbrengen in de Ardennen is dan ook zeker een goed idee. Tot slot kun je ook met de feestdagen lekker gaan ontspannen in de natuur. Een huisje oud en nieuw zorgt ervoor dat jij het nieuwe jaar ingaat terwijl je in een unieke omgeving verblijft!

Gerelateerde artikelen

Back to top button