Top 5

5 Cadeautips voor mannen die alles al hebben

Aan het zoeken naar een leuk cadeau voor mannen? Maar kom je niet verder in de zoektocht? Voor originele en leuke cadeau ideeën zit je hier goed. Wij geven in dit artikel namelijk 5 cadeautips voor mannen die eigenlijk alles al (denken te) hebben.

Cadeautip 1. Gepersonaliseerd tegeltje

Je kent ze vast wel: van die leuke tegeltjes met daarop een grappige spreuk. Op Tegeltje.nl kan je zelf een eigen tegeltje ontwerpen. Laat een tegeltje bedrukken met een persoonlijke foto, spreuk, tekst of wijsheid. Erg leuk om te krijgen!

Cadeautip 2. Bier ervaring

Met een speciaalbier pakket maak je vrijwel elke man elke man blij, echter is het toch veel leuker om een onvergetelijke bier ervaring cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een bierproeverij bij de brouwerij van zijn favoriete bier of in zijn favoriete stamkroeg. Ook populair is tegenwoordig een high beer. Beide zijn erg leuk om te krijgen als bierliefhebber.

Cadeautip 3. Gave gadgets

Mannen houden nou eenmaal van gadgets. Geen idee waarom dat zo is, maar we houden gewoon van handige gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een goede lens voor op de smartphone, een speaker, powerbank of een handige bieropener. Gadgets voor mannen doen het altijd erg goed als cadeau. Ook is het voordeel dat er zo ontzettend veel gadgets te vinden zijn dat er altijd wel een gadget bij zit die hij nog niet heeft!

Cadeautip 4. Kookworkshop

Echte mannen staan in de keuken, toch? Misschien is dat niet helemaal zo. Toch zijn er veel mannen die ervan houden om te koken of te bbq-en. Een kook of bbq workshop cadeau geven is erg origineel. De kans is groot dat je na de workshop te horen krijgt dat hij het leuker vond dan verwacht.

Cadeautip 5. Actief uitje

Aan het zoeken naar een cadeau voor een man die graag bezig is? Dan zijn actieve uitjes altijd leuk. Denk bijvoorbeeld aan karten, paintballen, mountainbiken, bowlen, kickboksen of waterskiën. Er zijn nog veel meer van dit soort uitjes te bedenken die erg leuk zijn om te doen. Het cadeau krijgen van een dagje weg is vaak veel leuker dan een fysiek iets. Hoeveel cadeaus belanden wel niet ergens in huis en worden vervolgens nauwelijks nog gebruikt. Een unieke ervaring draag je de rest van je leven mee.

Gerelateerde artikelen

Back to top button