Huis

Wat zet ik in de vensterbank?

Een vensterbank. Iedereen heeft er wel één en bij iedereen ziet een vensterbank er anders uit. Bij de een staat de vensterbank vol met boeken, bij de ander met planten en bij nog iemand anders ligt er een kat. Zoals u ziet kunt u alle kanten op met uw kunstof kozijn. Weet u nog niet wat u in uw vensterbank wilt of kan zetten? Neem dan een kijkje tussen onze inspiratie over wat u kunt neerzetten in uw vensterbank.

Beeldjes

Beeldjes worden erg vaak gebruikt om een vensterbank op te vrolijken. Vaak vinden we er een prachtig Boeddhabeeld, maar hier bent u uiteraard vrij in. Elk beeldje doet het vast goed in uw vensterbank.

Planten

Planten in uw vensterbank geven uw ruimte een echte hippe uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende soorten planten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mooie hangende planten voor een echte avontuurlijke sfeer. Een aantal kleine plantjes zorgen voor een gezellige vibe, maar uiteraard kunt u ook een grote plant in uw vensterbank plaatsen. Zoals u ziet kunt u alle kanten op met groen!

Seizoens-gerelateerd

Wanneer u van vernieuwing houdt is dit één van de beste opties. Elk seizoen kent natuurlijk zijn eigen eigenschappen en sferen. U kunt er dus voor te kiezen om uw vensterbank aan te passen aan elk seizoen! Zo kunt u prachtige zomerse bloemen en plantjes kiezen in de zomer en in de winter een mooi kerstboompje met sneeuw en kerstlampjes plaatsen. 

Boeken

Boeken, tja waar laat je die? In je vensterbank is een perfecte optie! Zo nemen ze geen onnodige ruimte in beslag en heeft u uw boeken altijd bij de hand. Ook ziet het er erg interessant uit voor voorbijgangers.

Lampjes

Lampjes brengen sfeer. Het kan daarom leuk zijn om bijvoorbeeld ledstrips te hangen rond uw kozijn of leuke lampjes neer te zetten voor een gezellige sfeer. Uiteraard kunt u ook voor prachtige kaarsjes kiezen.

Fruit

Fruit? Ja, je leest het goed! Een fruitmand ziet er super vrolijk en gezellig uit in de vensterbank. Ook wordt de drempel om eens lekker gezond te gaan eten net wat lager.

Gekleurde vazen

Houdt u een beetje van retro? Dan zijn gekleurde vazen wat voor u. Gekleurde vazen geven vaak een prachtig effect en er hoeven niet eens bloemen in. 

Op zoek naar een vensterbank?

Heeft u een nieuw raam en raamkozijn? Maak het geheel dan af met een stijlvolle vensterbank. U heeft bij HEPRO een ruime keuze uit varianten van kunststof en MDF. Deze materialen hebben beide een lange levensduur en zijn bovendien bijzonder sterk. Zo kunt u er probleemloos al uw favoriete planten op zetten. Wij leveren vensterbanken in verschillende kleuren. Hierdoor kiest u eenvoudig een tint die perfect aansluit bij uw interieur, of één die gelijk is aan de kleur van uw nieuwe raam en kozijn. Bekijk direct online ons complete assortiment!

Gerelateerde artikelen

Back to top button