Fashion

5 dames schoenen trends van dit moment (2020)

Schoenen: je kan er niet genoeg paren van in je schoenenkast hebben liggen. Een nieuw paar schoenen kopen is natuurlijk altijd een goed idee. Helemaal als je een paar schoenen hebt gevonden die helemaal voldoen aan de nieuwste schoenen trends. Maar wat zijn de laatste dames schoenen trends? Hieronder hebben we vijf trends op een rijtje gezet!

1. Dad sneakers

Sneakers hebben vaak een zeer aangenaam draagcomfort. Veel dames kiezen er dan ook voor om dagelijks sneakers te dragen. Op dit moment zijn “dad sneakers” erg populair. Als je dit soort sneakers draagt lijkt het net alsof je een paar sneakers van je vader hebt aangetrokken. Vandaar ook de naam dad sneakers voor deze trend. Veel bekende merken hebben in hun collectie modellen die helemaal passen bij deze trend. Onder andere Puma heeft veel dad sneakers modellen.

2. Chunky zolen

Schoenen worden steeds grover, groter en hoger. Voor dit jaar verwachten we dan ook een chunky zolen trend. Niet alleen bij sneakers, maar ook bij sandalen en laarsjes zullen grove zolen populair zijn in 2020. Deze trend past perfect bij een sportieve outfit.

3. Natuurlijke uitstraling

Schoenen met een natuurlijk uitstraling waren afgelopen jaar al erg populair, maar ook dit jaar zien we dat schoenen met natuurlijke materialen en kleuren steeds populairder. Denk aan schoenen waarbij materialen als touw, riet, hout en kurk worden gebruikt.

4. Western

Ook in 2020 krijgen we niet genoeg van zogenoemde “City Western” schoenen. Deze trend heeft een hoog cowboy gehalte. Denk aan modellen met slangen- of krokoprint, maar ook zwarte en bruine schoenen in de western trend zijn populair.

5. Duurzaam

Duurzaamheid is momenteel helemaal hip. Zo ook in de modewereld. Steeds meer schoenenmerken komen met duurzame of zelfs vegan schoenen op de markt. Deze schoenen zijn beter voor het milieu en zijn dus gemaakt van duurzame materialen. De duurzaamheidstrend is een verantwoorde keuze voor iedereen die geeft om een beter milieu.

Gerelateerde artikelen

Back to top button