Travel

Dagje naar het strand van Scheveningen

Het is altijd de juiste tijd om een dagje naar het strand van Scheveningen te gaan. Zowel in de winter als de zomer kan je je goed vermaken in de populairste badplaats van Nederland. Wat zijn leuke dingen om te doen tijdens een dagje Scheveningen? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

Strandwandeling maken

Zeker in de winter en het voorjaar is het heerlijk om een wandeling over het strand van Scheveningen te maken. Het strand van Scheveningen is erg breed, waardoor je er heerlijk kunt uitwaaien. Ook vind je op het strand verschillende strandtenten waar je tussendoor heerlijk een bakje koffie of iets anders kunt drinken.

Dagje zonnen

De bekendste reden om een dagje naar Scheveningen te gaan is het strand. Tijdens warme zomerdagen vertrekken er enorm veel Nederlanders naar het prachtige strand van Scheveningen om te genieten van het strand en de zon. Heerlijk een dagje bakken in de zon, een cocktail drinken bij een strandtent en zwemmen in de zee.

Flaneren over de boulevard

Het strand van Scheveningen staat ook bekend om de lange en gezellige boulevard. Aan deze boulevard vind je vele winkels en restaurants. De boulevard geeft je het ultieme vakantiegevoel, waardoor je af en toe vergeet dat je gewoon nog in Nederland bent. Op de boulevard vind je muzikanten, eetkraampjes, veel mensen en natuurlijk het nodige entertainment tijdens drukke dagen.

Bungeejumpen vanaf de Pier

Wil je een dagje ontspannen op het strand combineren met de nodige actie? Tegenwoordig kan je vanaf wereldberoemde Pier in Scheveningen bungeejumpen. Je springt vanaf de Pier en komt boven het water te hangen. Erg spectaculair voor de waaghalzen onder ons! Overigens is de Pier onlangs helemaal vernieuwd, waardoor het zeker de moeite waard is om er eens rond te lopen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button