Huis

5 redenen om je schilderij online te bestellen

Story Highlights
  • Online je schilderij bestellen is vooral gemak
  • Je ziet meteen hoe het binnen je interieur staat
  • Maak rustig een keuze

Wat is het fijn dat er kunst bestaat. Kunst past in iedere ruimte. Of het nu een slaapkamer of je kantoor betreft. Kunst aan de muur doet iets, zowel met de kamer als met jezelf. Er is ook nog eens een enorm aanbod aan schilderijen, rekening houdend met een variatie aan ‘smaken’. Daarbij is kunst iets blijvends. We geven hierbij 5 redenen waarom je kunst prima online aan kunt schaffen.

  • Geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Gemak
  • Meteen zien hoe het in je interieur zal staan
  • Rustig in alle tijd je keuze maken
  • Optimaal het proces volgen doe je online

Geheel naar eigen wens samen te stellen

Ieders smaak is anders. De één houdt van romantisch, de ander van veel kleuren en weer een ander van strak en abstract. In dat laatste geval. Heb je wel eens van fotokunst schilderijen gehoord? Kunstzinnige en kwalitatief de beste foto’s op alu-dibond. Een echte blikvanger voor aan de muur!

Gemak

Het fijne aan online bestellen is dat je niet naar de galerie toe hoeft. Geen parkeerkosten en gezoek in een drukke stad. Maar wel via je scherm de mooiste schilderijen bekijken. En zonder er service voor in te leveren. Kunstvoorjou.nl biedt de mogelijkheid om je persoonlijke wensen om te zetten in een prachtig schilderij. Door vakmensen gemaakt! Je kunt je wensen doorgeven als je maatwerk aanpassingen wilt.

Meteen zien hoe het in je interieur staat

De optie om meteen te zien hoe het gekozen schilderij in je interieur staat, is enkel online zo eenvoudig uitvoerbaar. Op de website is de tool ‘voorbeeld in mijn interieur’ te selecteren. In 3 stappen kun je de foto van het gekozen schilderij in je interieur plaatsen. In de juiste verhouding en op de plek die je in gedachten had. Zo ben je nog meer verzekerd van de juiste aankoop! Neem ook eens een kijkje bij de schilderijen test! Zo kom je zeker tot een juiste keuze!

Rustig in alle tijd je keuze maken

Online een schilderij uitkiezen doe je zonder andere klanten. En zonder de bereidwillige verkoper. Ook kun je hardop pratend met je partner de schilderijen die je mooi vindt bespreken. Je hebt dus een stuk privacy als je online je kunst uitkiest.

Optimaal het proces volgen

Kunstvoorjou.nl doet er alles aan om je mee te nemen in het proces. Van je keuze, de bevestiging van je bestelling, tot de aflevering.

Gerelateerde artikelen

Back to top button