Overig

5 redenen om je tassen te bedrukken

Story Highlights
  • Tassen zijn ideaal om reclame te maken
  • Zo draag jij je imago uit
  • Versterkt de klantrelatie

Iedereen heeft er wel één. De keuze is enorm. Van boodschappentassen tot aan shoppers en van schoudertassen tot aan rugzakken. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om tassen te laten bedrukken. We zien op straat dan ook veel mensen lopen met bedrukte tassen. De kracht van bedrukte tassen is groot. Zo staan tassen in de top 3 van promotionele artikelen. In dit artikel bespreken we de 5 redenen waarom jij als bedrijf of organisatie tassen moet laten bedrukken.

Reclame maken

Tassen worden bedrukt met een naam, (bedrijfs)logo of een tekst. Bedrukte tassen zijn uitstekende promotieartikelen die voor jouw bedrijf reclame maken. Stel je eens voor; je verstuurt een bedrukte tas met een persoonlijke boodschap naar jouw relatie of medewerker. Hoe groot verwacht jij dat de de lach op het gezicht van de ontvanger zal zijn? Een bedrukt relatiegeschenk wordt door iedereen gewaardeerd en zorgt voor mond-tot-mond reclame. De ontvanger vertelt vol enthousiasme aan familieleden, vrienden en collega’s wat hij of zij heeft ontvangen. Wij Nederlanders delen graag onze bevindingen, waardoor jouw bedrijfsnaam door velen wordt gehoord.

Imago van het bedrijf overbrengen

Met bedrukte tassen kan je een bepaald imago overbrengen. We nemen als voorbeeld de trend duurzaamheid. Bij veel bedrijven en organisaties staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Het overbrengen van een groen imago draagt bij aan het succes van een bedrijf of organisatie. Kies voor milieuvriendelijke tassen, zoals een jute of een gerecyclede tas en laat de tassen bedrukken met een milieuvriendelijke slogan.

Klantrelatie versterken

Bedrukte tassen zijn een cadeau voor de ontvanger en versterken de (klant)relatie. De ontvanger voelt zich vereerd, gewaardeerd en is blij dat er aan hem of haar gedacht wordt. Met bedrukte tassen kan je iemand bedanken voor de samenwerking of simpelweg verrassen. Wat je ook geeft, bedrukte relatiegeschenken versterken de relatie.

Tassen worden altijd gebruikt

Tassen zijn artikelen die we dagelijks gebruiken. Wanneer we naar de supermarkt gaan, nemen we een boodschappentas mee. Als we naar ons werk gaan, nemen we een laptoptas of een draagtas mee en als we gaan sporten, nemen we een sporttas mee. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van momenten waarop we tassen gebruiken. Je snapt dus wel dat de inzet van bedrukte tassen als relatiegeschenk een goede keuze is. De tas wordt niet alleen dagelijks gebruikt, ook wordt de tas door voorbijgangers gezien. Dit levert meer naamsbekendheid op voor jouw bedrijf of organisatie.

Ruime keuze tassen

Het voordeel van tassen is dat ze in verschillende soorten en maten op de markt zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de tas die het best bij je relatie past. Bedrukt met de naam van de ontvanger maak je er een persoonlijk geschenk van. Houdt jouw relatie bijvoorbeeld van backpacken? Laat dan rugzakken bedrukken. Zo wordt jouw (bedijfs)naam internationaal bekend.

Gerelateerde artikelen

Back to top button