Travel

5x leuke dingen doen met je vriendengroep te doen in Amsterdam

Ga je binnenkort een dagje uit naar Amsterdam met vrienden? Onze bruisende hoofdstad is de ideale stad om een dagje uit te gaan met vrienden. Maar in Amsterdam aangekomen is natuurlijk de vraag: wat te doen? In het gezellige Amsterdam zijn genoeg leuke dingen om te doen met je vriendengroep, wij hebben 5 aanraders voor je op een rijtje gezet!

1. Escape room in Amsterdam

In Amsterdam vind je meer dan 13 verschillende escape rooms, daarmee heeft onze hoofdstad de meeste escaperooms van Nederland. Niet zo gek natuurlijk, want escape rooms zijn zowel voor buitenlandse toeristen als Nederlanders erg leuk om te spelen. Als je samen met je vrienden eens een escape room wilt uitproberen, dan zijn er genoeg opties in Amsterdam.

2. Bierproeverij

Hoogstwaarschijnlijk weten wij het antwoord al op deze vraag, maar we stellen hem toch: houden jij en je vrienden wel van een biertje? Dan is het zeker een aanrader om een speciaalbier proeverij in Amsterdam te doen. In dit speciaalbier café in Amsterdam hebben ze meer dan 500 biersoorten op de fles en 20 bieren op de tap! Ontdekken welk speciaalbiertje bij jou in de smaak valt? Reserveer direct een bierproeverij bij dit speciaalbier café in Amsterdam.

3. Festival

Regelmatig zijn er bekende en grote festivals die plaatsvinden in Amsterdam? Samen met je vriendengroep eerst een hapje eten in Amsterdam, vervolgens in een kroegje belanden voor een paar biertjes en de avond afsluiten op een leuk festival.. dat klinkt goed toch?

4. Kroegentocht

In Amsterdam zijn er verschillende kroegentochten die je samen met je vriendengroep kunt doen. Misschien wel de leukste kroegentocht is die op de Wallen. Dit is de beroemde rosse buurt van Amsterdam met een unieke sfeer.

5. Heerlijk uiteten

Er zitten vast een aantal bourgondiërs in jullie vriendengroep of misschien houden jullie allemaal wel van een hapje en drankje. In Amsterdam zijn ontzettend veel leuke restaurants te vinden waar je heerlijk uit eten kunt gaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button