Fashion

Zomerse ondermode

Het is zomer, dus tijd voor lekker veel kleur en vrolijke prints. En dat heeft ook het ondergoedmerk Ten Cate begrepen. Zij hebben dit seizoen namelijk de Ten Cate Spring Safari-collectie uitgebracht. Want waarom zou je voor een effen kleur gaan als het ook hip, vrolijk en kleurrijk kan. De collectie boxershorts bestaat uit zes verschillende prints. Zo is er scratch blue, een mix van grafische krabbels in verschillende blauw- en groentinten, jungle green, een vrolijke mix van panterprint en palmbladeren in felgroen en blauw; scratch white, een combinatie van zwarte grafische krabbels op een witte ondergrond of paint blue, de meest kleurrijke van allemaal met blauwe, rode, gele en witte verfstrepen en –spatten. Alle boxershorts zijn voorzien van een comfortabel logo elastiek en gemaakt van 95% katoen (bron: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed). De stretch maakt de boxershorts super comfortabel om te dragen.

Style is simplicity

Ga je toch liever voor de oude vertrouwde ondergoedkleuren?  Want ‘style = simplicty’ is tenslotte het motto van het onderbroekenmerk. Geen probleem. Ten Cate heeft verschillende lijnen en modellen, waarbij stuk voor stuk rekening is gehouden met draagcomfort en een uitstekende pasvorm. Want daar heeft Ten Cate inmiddels decennialang ervaring mee. Al sinds 1952 produceren de ontwerpers kwaliteitsproducten die ook nog eens jarenlang meegaan.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

Drie collecties

Ten Cate deelt zijn collectie min of meer in naar leeftijd. Zo is er de Tender Cotton-collectie die gericht is op een jongere doelgroep. De Classics-collectie bevatten meer klassiekere modellen. Zowel de Tender Cotton als de Classics bestaan voor het grootste deel uit katoen. De Luxury Cotton-collectie is de meest luxe collectie die Ten Cate biedt, grotendeels bestaande uit katoen en modal, dat zorgt voor een ultrasoft resultaat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button